Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

UW IDEALE LAADPLAN

VRACHTWAGEN LAADPLAN

Onze filosofie is dat elk stuk ruimte benut moet worden in zowel lengte, breedte als hoogte: uw ideale vrachtwagen laadplan. Het resultaat is dat we geen standaard transportdoos leveren waarvan meer dan 10% leeg blijft.  Wij maken een carrosserie die exact is afgestemd op uw transportbehoefte. U geeft aan hoeveel en wat voor soort lading u mee wilt kunnen nemen, hoe u daarbij wilt kunnen komen et cetera. Rekening houdend met alle wettelijke bepalingen gaan wij op basis hiervan een 3D tekening maken. Dit doen wij om de voor u meest ideale oplegger of bakwagen – aanhanger combinatie te maken.

3D TEKENING

Vanuit uw wensen voor de transportmogelijkheden en de toegangsmogelijkheden tot de lading gaan onze tekenaars voor u aan de slag. Zij gaan uw ideale laad- en toegangsplan uitwerken. Het resultaat is een 3D tekening waarin u exact kunt zien hoe de wagen gemaakt kan worden. Hierin worden alle essentiële elementen in meegenomen: de toegangsdeuren, de verlichting, de plaatsing van de transportrekken of palletplaatsen, een eventuele laadklep, de transportkoeling en alles wat u er nog meer in wilt hebben.

AANVANG PRODUCTIE

Na volledige overeenstemming over de tekeningen starten wij de productie. De gemaakte 3D tekeningen worden omgezet in tekeningen voor de bouw van uw carrosserie. Wij maken de wanden exact op maat met daarin elk element uit de 3D tekeningen op de juiste plek verwerkt. Elk wandpaneel en het dakpaneel bestaat uit één stuk waardoor er een uitermate stevige carrosserie ontstaat die meer dan 15 jaar mee kan.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top