Skip to content
GELUIDSWEREND
AKOTHERM
DECORATIEF
AKOESTISCHE OPLOSSING

AKOESTIEK VERBETEREN MET FOTODOEK

Kan de akoestiek bij u op kantoor of thuis beter? Hier zijn verschillende opties voor. Heeft u wel eens nagedacht over geluidswerende panelen, akoestische wandpanelen of een fotodoek? Theo Mulder BV beschikt over printmogelijkheden waarmee wij deze items kunnen voorzien van een foto. Dit geeft sfeer in de ruimte en is een goede oplossing voor het verbeteren van de akoestiek.

MILIEUVRIENDELIJK, DUURZAAM EN VEELZIJDIG TOEPASBAAR

Voor de geluidswerende producten maken wij gebruik van Akotherm. Dit is een geluidsabsorberend en thermisch isolerend polyesterwolproduct met brandveilige en hittebestendige eigenschappen. Het is milieuvriendelijk, duurzaam en veelzijdig toepasbaar. Het contact met polyestervezels levert geen gevaar op voor allergische reacties, huidirritaties of ademhalingsproblemen. Het materiaal bevat geen chemische bindmiddelen en geeft geen stofvorming. Daarnaast is het 100% recyclebaar.

GELUIDSWERENDE PANELEN MET FOTO NAAR KEUZE

Op zoek naar geluidswerende panelen? Deze panelen zijn gemaakt van Akotherm en verbeteren gegarandeerd de akoestiek. Geluidswerende panelen zijn leverbaar in verschillende vormen en maten en kunnen, doordat zij makkelijk verplaatsbaar zijn, overal in de ruimte worden neergezet. Door te kiezen voor een foto naar keuze laat u deze panelen helemaal op gaan in de ruimte of maakt u er juist een echte eyecatcher van.

AKOESTISCHE WANDPANELEN

Akoestische wandpanelen zijn eveneens gemaakt van Akotherm en dragen bij aan het verbeteren van de akoestiek zonder dat ze ruimte in beslag nemen. Deze panelen worden namelijk aan de wand bevestigd. Hiermee heeft u een decoratief element aan de muur die tegelijkertijd een esthetische oplossing biedt om geluid tegen te gaan. Wat wilt u nog meer?

KIES VOOR AKOESTISCHE FOTODOEKEN

In kale ruimtes met harde en gladde wanden is er veel echo van geluid. Vooral in kantoren is dit vaak het geval. Wanden in kantoren kaatsen vaak al het geluid terug. Om de akoestiek te verbeteren kan een foto op doek helpen. Omdat het doek van een zacht en iets gestructureerd materiaal is gemaakt zal deze de echo terugdringen. Hierdoor wordt het geluid gedeeltelijk opgenomen en afgevangen door het doek en wordt het terugkaatsende deel door het onregelmatige oppervlak in verschillende richtingen verstrooid.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE OP

Wilt u meer weten over een van onze akoestische oplossingen? Of ziet u het al voor zich om een van deze oplossingen, met eigen foto, een plek te geven op uw kantoor of bij u thuis? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top