Skip to content
APK & ONDERHOUD
24/7 SERVICE
KEURINGEN
VEILIG DE WEG OP

VRACHTWAGEN APK, ONDERHOUD & SCHADEHERSTEL

VRACHTWAGEN APK & ONDERHOUD

Theo Mulder BV zorgt op de afdeling APK & Onderhoud voor uw vrachtwagen APK en de LPK voor de laadklep. Wij verzorgen het onderhoud, de reparaties aan en het schadeherstel van de carrosserie, laadklep, kachel, airco, oplegger, aanhangwagen en trekkers van onder andere MAN, DAF en Mercedes-Benz.  Theo Mulder is aangesloten bij de FOCWA, een garantie voor vakmanschap en kwaliteit. Hierdoor gaat uw wagen veilig de weg op.

VRACHTWAGEN APK

De vrachtwagen APK en laadklep LPK combineren wij waar mogelijk met de reguliere onderhoudsbeurt. Geheel volgens de Theo Mulder kwaliteitsfilosofie kiezen we bij de afdeling APK & Onderhoud voor kwaliteit van medewerkers en onderdelen en een service gerichte aanpak.

GEKEURD EN VEILIG DE WEG OP

Elke wagen heeft de verplichting jaarlijks APK gekeurd te worden. Theo Mulder BV is nauwkeurig en zorgt dat deze keuring binnen het afgesproken tijdsbestek wordt uitgevoerd. Hiervoor werken wij met 4 ervaren keurmeesters. Zo verliest u zo min mogelijk tijd en kan het transport snel doorgaan.

BANDENSERVICE

De autobanden zijn natuurlijk een essentieel onderdeel van een veilige wagen. Tijdens het onderhoud wordt hier altijd aandacht aan besteed. Indien een bandenwissel gewenst of verplicht is dan wordt dit uiteraard door ons uitgevoerd inclusief balanceren. Uitlijnen is ook mogelijk op afspraak.

ADVIES VOOR ONDERHOUD

Onze monteurs en keurmeesters geven na elke onderhoudsbeurt extra advies om de wagens in goede staat te houden. Soms kan een simpele controle van de meters in de wagen door de chauffeur onderweg grote problemen voorkomen. Ook als uw wagenpark onderweg is staan onze monteurs dag- en nacht klaar om eventuele storingen te verhelpen.

SERVICECONTRACT

Als u een nieuwe oplegger of bakwagen bij ons besteld dan adviseren wij u om daarbij meteen een servicecontract af te sluiten. Wij kijken u voertuig 2x per jaar na (de bekende kleine en grote beurt) en verzorgen tegelijkertijd de APK en LPK. Tevens kan dit worden gecombineerd met de jaarlijkse CFK keuring voor uw koelinstallatie. Uiteraard nemen wij direct contact met u op als we zaken tegenkomen die buiten het servicecontract vallen.

SCHADEHERSTEL

Met de huidige drukte op de weg zit een ongeluk in een klein hoekje. Heel vervelend uiteraard maar ook schadeherstel wordt door Theo Mulder vakkundig gedaan. Alle reguliere reserveonderdelen voor eventuele schades aan de carrosserie zijn op voorraad zodat de reparatie zo min mogelijk tijd in beslag neemt. Tevens beschikken wij over een eigen spuiterij zodat de onderdelen weer de juiste kleur krijgen en een eigen reclameafdeling voor het herstel van het design op uw auto.

VERVANGEND VERVOER

Indien het herstel van de schade of het onderhoud aan uw combinatie langere tijd gaat duren is er de mogelijkheid om (geheel of gedeeltelijk) gebruik te maken van vervangend vervoer. Theo Mulder BV heeft diverse soorten voertuigen in de verhuur. Het actuele wagenpark van de Handel & Verhuur staat altijd online en de beschikbaarheid is direct op te vragen.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top