Skip to content
CARWRAP
FULL COLOUR WRAP
CHROME DELETE
WINDOW TINTEN

AUTO LATEN WRAPPEN MET DE SVA-METHODE

Uw auto laten wrappen? Dat is een populaire manier om uw auto te voorzien van een andere kleur of reclame. Daarnaast beschermt de wrapfolie de lak van uw auto tegen steenslag en zonlicht. Uw auto beschadigt met deze laag dus minder snel. Bij Theo Mulder zijn we gespecialiseerd in het hoogwaardig wrappen van auto’s, boten en motoren. Sinds februari 2019 zijn wij SVA licentiehouder. Wat dat precies betekent leggen wij graag uit!

STRESSLESS VINYL APPLICATION

SVA staat voor Stressless Vinyl Application en is een innovatieve methode voor het wrappen. Het biedt namelijk de oplossing voor het terugtrekken van de folie uit persingen. De SVA-methode zorgt ervoor dat de gebruikte materialen zo min mogelijk worden opgerekt, waardoor er een stabieler en beter eindresultaat tot stand komt. Klachten over het loslaten van de folie op geijkte plaatsen behoren hierdoor tot de verleden tijd.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Laat u uw auto wrappen bij Theo Mulder dan brengen we deze spanningsloos aan om te voorkomen dat de folie loslaat. Via deze SVA-methode gaat de door ons gemaakte carwrap langdurig mee en is kwaliteit gegarandeerd.

VOORDELEN SVA-METHODE

Naast dat er door het werken met de SVA-methode een stabieler en beter eindresultaat wordt behaald, zijn er nog meer voordelen van SVA.

  • Geen oprekken van de folie (dus ook geen terugtrekken)
  • Geen verkleuring door oprekken
  • Geen vertekening van het beeld bij Full Colour Prints
  • Geen lijm vermindering per cm2
  • Hogere afwerkingsgraad (geen tekenen van oprekken)

UW AUTO LATEN WRAPPEN?

Wilt u meer weten over SVA? Neem een kijkje op de website. Wilt u uw auto laten wrappen? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar reclame@theomulder.nl of bel ons via 071 402 69 01. Heeft u al een ontwerp? Dan kunt u deze samen met de informatie van uw auto, denk aan een foto en het model en bouwjaar, mailen.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top