skip to Main Content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

AUTOBELETTERING: TEKSTEN - FULL COLOUR PRINTS - COMPLETE CARWRAP

AUTOBELETTERING ALGEMEEN

Theo Mulder Autoreclame verzorgt autobelettering op alle soorten soorten denkbare voertuigen. Of het nu een vrachtwagen, een personenwagen, een bestelbus, een scooter, een bakfiets, een vorkheftruck of een hoogwerker is, op alles kan geplakt worden. Wij beplakken of wrappen ook ramen, dashboards, kasten, tafels, vaten en alle andere voorwerpen waar de folie op kan hechten.

AUTOBELETTERING BASIC

De eenvoudigste manier van autobelettering is om te werken met teksten op de (nagenoeg) vlakke delen van de auto. De teksten snijden we met onze snijplotter uit een gekleurde folie en deze komen op de wagen. Normaal gesproken noem je hier dan bedrijfsnaam, website, telefoonnummer en uiteraard wat je doet. Een goed voorbeeld hiervan is Wesseling, zie onder de fotogalerij.

AUTOBELETTERING UITGEBREID

Bij de meer uitgebreide versie van autobelettering ondersteun je de teksten met afbeeldingen. Iedereen weet dat een foto vaak meer zegt dan 1000 woorden. De kunst is dan om juist die afbeelding te kiezen die de gewenste boodschap in één oogopslag overbrengt. Heeft u net niet de juiste foto? Wij zoeken er eentje voor u op die u rechtenvrij mag gebruiken.

AUTOBELETTERING COMPLEET

Autobelettering compleet: een carwrap over de hele auto (of zoveel als wenselijk is) bestaande uit afbeeldingen, teksten en logo’s. Onze ontwerpers maken samen met u een compleet design waarin uw wensen tot uiting komen. Zowel de commerciële boodschap als de uit te stralen sfeer en kwaliteit laten we naar voren komen. Zodra het ontwerp gereed is wordt dit door onze wrappers professioneel op de auto aangebracht.

MATERIAALKEUZE

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen van 3M, Avery en MacTac voor alle snijfolies, printmedia en laminaten. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven op hechting en op kleurechtheid. Hoe lang hangt uiteraard af van hoe het ontwerp er uitziet en wat uw verdere wensen hierin zijn. De gekleurde folies zijn er bijvoorbeeld tot een door de fabrikant gegarandeerde duur op kleurechtheid tot 10 jaar.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over belettering neem dan contact met op met Theo Mulder Autoreclame. U kunt ons bellen, maar als u al een ontwerp heeft dan kunt u het ontwerp naar ons toe mailen, tezamen met de informatie van de auto, zoals model en bouwjaar. Of u stuurt een foto van de auto mee, dan zoeken wij die informatie in onze voertuigbibliotheek op. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

Theo Mulder Autoreclame
Theo Mulder Autoreclame
Theo Mulder Autoreclame
Theo Mulder Autoreclame
Bestikkerde Bakfiets
Autobelettering
Theo Mulder Reclame
Project Carwrap Van Tilburg
Theo Mulder Reclame
Theo Mulder Reclame
Theo Mulder AutoreclameTheo Mulder AutoreclameTheo Mulder AutoreclameBestikkerde BakfietsAutobeletteringTheo Mulder ReclameProject Carwrap Van TilburgTheo Mulder ReclameTheo Mulder Reclame

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top