Skip to content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

AUTOBELETTERING: TEKSTEN, FULL COLOUR PRINTS EN COMPLETE CARWRAP

Theo Mulder BV verzorgt autobelettering voor alle soorten soorten denkbare voertuigen. Of het nu voor een vrachtwagen, personenwagen, bestelbus, scooter, bakfiets, vorkheftruck of een hoogwerker is, onze autobelettering kan op alles worden geplakt. Daarnaast beplakken of wrappen wij ook ramen, dashboards, kasten, tafels, vaten en alle andere voorwerpen waar de folie op hecht. Met autobelettering zorgt u voor een exposure van uw naamsbekendheid.

AUTO BELETTEREN MET TEKSTEN

De basis van een autobelettering bestaat uit teksten die op de (nagenoeg) vlakke delen van de auto worden geplakt. Deze teksten snijden wij met onze snijplotter uit gekleurde folie. De autobelettering plakken wij hierna op het voertuig. Bij een autobelettering die uit teksten bestaat, worden meestal de bedrijfsnaam, url van de website, het telefoonnummer en een korte omschrijving van wat u doet weergeven. Een goed voorbeeld van deze manier van autobelettering is de autobelettering van Wesseling.

AUTOBELETTERING ONDERSTEUNEN MET AFBEELDINGEN

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden. Wilt u de tekstuele autobelettering ondersteunen met afbeeldingen? Dan kiest u voor een uitgebreidere versie van autobelettering. Bij het kiezen van de afbeelding is het wel belangrijk om een afbeelding te kiezen waarbij de gewenste boodschap in één oogopslag wordt overgebracht. Heeft u zelf niet de juiste foto in uw archief? Wij zoeken er een uit die u rechtenvrij mag gebruiken.

COMPLETE AUTOBELETTERING

Complete autobelettering: een carwrap over de hele of een gedeelte van de auto, bestaande uit afbeeldingen, teksten en logo’s. Onze ontwerpers maken samen met u een compleet design waarin uw wensen tot uiting komen bij het beletteren van uw auto. Zowel de commerciële boodschap als de uit te stralen sfeer en kwaliteit komen hierbij naar voren. Zodra het ontwerp voor de autobelettering gereed is, brengen onze wrappers dit professioneel op de auto aan.

AUTO BELETTEREN MET KWALITEITSMATERIALEN

Voor autobelettering gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen van 3M en Avery voor alle snijfolies, printmedia en laminaten. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven op hechting en kleurechtheid. Hoe lang de garantie op de autobelettering is, hangt uiteraard af van hoe het ontwerp er uitziet en wat uw verdere wensen hierin zijn. Neem bijvoorbeeld gekleurde folies. Hierop geeft de fabrikant tot 10 jaar garantie op kleurechtheid.

MEER WETEN OVER AUTOBELETTERING?

Wilt u meer weten over autobelettering? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons bellen via 071 402 69 01 of een e-mail sturen naar reclame@theomulder.nl. Wij verzorgen autobelettering voor diverse klanten o.a. gevestigd in Leiden, Wassenaar, Katwijk en Lisse.

Heeft u al een ontwerp? Dan kunt u deze samen met de informatie van de auto, zoals het model en bouwjaar, naar ons mailen. U kunt ook een foto van uw auto mailen, dan zoeken wij de informatie op in onze voertuigbibliotheek.

RECENTE PROJECTEN VOOR AUTOBELETTERING

Carwrap Theo Mulder BV
Carwrap Theo Mulder BV
Van Veen Schilderwerken
Carwrap Theo Mulder BVVan Veen Schilderwerken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top