skip to Main Content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

AUTORAMEN TINTEN: MAAKT PRIVACY GLASS VAN UW NORMALE AUTORUIT

AUTORAMEN TINTEN

Theo Mulder Autoreclame is gespecialiseerd in het autoramen tinten van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Als wij uw autoruiten tinten werken wij uitsluitend met hoogwaardige raamfolies van Johnson Window Film.

De kwaliteit van deze raamfolie is zo goed dat onze specialisten ook in staat zijn de dotmatrix dusdanig na te behandelen dat deze scheidslijn nagenoeg onzichtbaar wordt.

VOORDELEN RAMEN TINTEN

Het tinten van de ramen heeft meerdere positieve effecten:

  • Meer privacy
  • Minder snelle opwarming van het interieur in de zon
  • Inbraak vertragend
  • Minder snelle verkleuring van het interieur
  • Geen rondvliegend glas in het geval van ruitbreuk bij een aanrijding

VERSCHILLENDE GRADATIES TINTFOLIE

De tintfolie die wij gebruiken is beschikbaar in een vijftal verschillende gradaties. In volgorde van licht naar donker hebben deze een lichtdoorlatendheid van: 70%, 55%, 35%, 20% en 5%.

Uiteraard kunt u bij ons zien wat dit in de praktijk inhoud.

DEMONTEREN DRAAIRAMEN

De kwaliteit staat bij Theo Mulder Autoreclame voorop. Daarom demonteren wij de draairamen zodat deze tot aan de rand getint worden. Geen loslatende hoekjes en ongetinte randjes als het raam (gedeeltelijk) open staat.

REGELGEVING

Het autoramen tinten is aan wettelijke regelgeving gebonden. Voor de voorruit en de zijruiten voor de B-stijl zijn alleen de 70 en 55 procent versie (de 2 lichtste varianten) toegestaan. Bij de overige ramen mag u, mits u ook een rechter buitenspiegel heeft, elke folie naar keuze toepassen.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over autoramen tinten neem dan contact met op met Theo Mulder Autoreclame. Dit kan per mail of per telefoon, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top