Skip to content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

AUTORAMEN TINTEN: MAAK PRIVACY GLASS VAN UW NORMALE AUTORUIT

Theo Mulder BV is gespecialiseerd in het autoramen tinten van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Als wij uw autoruiten tinten werken wij uitsluitend met hoogwaardige raamfolies van Johnson Window Film. De kwaliteit van deze raamfolie is zo goed dat onze specialisten ook in staat zijn de dotmatrix dusdanig na te behandelen dat deze scheidslijn nagenoeg onzichtbaar wordt.

VOORDELEN VAN AUTORAMEN TINTEN

Het tinten van de autoramen heeft meerdere positieve effecten:

  • Meer privacy
  • Minder snelle opwarming van het interieur in de zon
  • Inbraak vertragend
  • Minder snelle verkleuring van het interieur
  • Geen rondvliegend glas in het geval van ruitbreuk bij een aanrijding

AUTORUITEN TINTEN MET TINTFOLIE

De tintfolie die we bij Theo Mulder BV voor het tinten van autoramen gebruiken, is beschikbaar in een viertal verschillende gradaties. In volgorde van licht naar donker hebben deze een lichtdoorlatendheid van: 70%, 45%, 30% en 5%. Bij onze vestiging in Rijnsburg laten wij u graag de verschillen van de tintfolie zien.

DEMONTEREN DRAAIRAMEN

De kwaliteit bij Theo Mulder BV staat voorop. Daarom demonteren wij draairamen zodat deze tot aan de rand worden getint. Hierdoor bent u er zeker van dat hoekjes niet loslaten en zijn alle randjes getint. Ook als het raam (gedeeltelijk) open staat.

REGELGEVING VAN AUTORAMEN TINTEN

Het autoramen tinten is aan wettelijke regelgeving gebonden. Voor de voorruit en de zijruiten voor de B-stijl, zijn alleen de 70% en 55% versies (de twee lichtste varianten) toegestaan. Bij de overige ramen mag u, mits u ook een rechter buitenspiegel heeft, elke folie naar keuze toepassen.

MEER WETEN OVER AUTORAMEN TINTEN?

Wilt u meer weten over autoramen tinten? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons bellen via 071 402 69 01 of een e-mail sturen naar reclame@theomulder.nl. Wij verzorgen het blinderen van autoramen voor diverse klanten o.a. gevestigd in Leiden, Wassenaar, Katwijk en Lisse.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top