Skip to content
BEACHVLAG
BLIKVANGER
GEBRUIKSGEMAK
ONTWERP

BEACHVLAG: BEWEGEND IN BEELD

BEACHVLAG

De beachvlag is een niet meer weg te denken blikvanger in het straatbeeld. Geschikt als natuurlijke wegwijzer naar uw ingang, daarmee meteen aangevend dat je open bent, en een perfecte reclamedrager voor evenementen.

GEBRUIKSGEMAK

De beachvlag is zeer makkelijk in gebruik. Na het in elkaar zetten is het alleen nog bij opening van de winkel of bij de start van het evenement in de standaard plaatsen. Ook het wisselen van vlag is zeer eenvoudig dus daarmee is de beachvlag prima geschikt om tijdelijke acties extra attentiewaarde te geven.

STANDAARDS

De beachvlag plaats je in of op een standaard. Dit kan een standaard parasol watervoet zijn of een met beton verzwaarde versie hiervan. Ook zijn er grondpennen beschikbaar. De parasolvoet kan je op elke vlakke ondergrond gebruiken en de grondpen gebruik je als de gelegenheid hebt om de vlag naast de bestrating te plaatsen. Dit laatste heeft natuurlijk de voorkeur, je kunt de grondpennen in principe laten staan terwijl je een parasolvoet elke keer binnen moet halen.

MATEN EN VORMEN

Beachvlaggen zijn er in meerdere vormen en hoogtes. De hoogtes van de systemen variëren vanaf ca 1,8 meter tot ruim 5 meter. Naast het klassieke rechte model met aan de bovenzijde de ronding zijn er ook onder andere de druppelvorm, een rechthoekige en een halfronde  vorm en nog enkele variaties hierop.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top