Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

BENUT DE RUIMTE OPTIMAAL MET EEN 3D LAADPLAN

Een vrachtwagen moet elke dag goederen meenemen op transport. Het is dan uiteraard wel de bedoeling dat de ruimte in de vrachtwagen zo goed mogelijk wordt benut. Om daartoe te komen werken wij bij Theo Mulder een 3D laadplan voor uw vrachtwagen uit. Het resultaat? Een vrachtwagen volledig afgestemd op uw transportbehoefte. Wilt u dit ook voor uw vrachtwagen?

LAADPLAN VRACHTWAGEN BIJ THEO MULDER

De filosofie bij Theo Mulder is dat elke ruimte in de vrachtwagen benut moet worden. Zowel in de lengte en breedte als hoogte. Het resultaat is dat wij geen standaard transportdoos leveren waarbij vaak meer dan 10% leeg blijft. Door een laadplan te maken krijgt u een vrachtwagen naar wens. Wij vragen u wat voor soort lading er in de vrachtwagen gaat, hoe u in de vrachtwagen wilt komen en met welke speciale wensen wij rekening moeten houden. Vervolgens kijken wij naar alle wettelijke bepalingen en gaan wij op basis daarvan een 3D tekening maken.

3D LAADPLAN TEKENING

Wanneer wij al uw wensen, voorkeuren, soort transport en de wettelijke bepalingen in kaart hebben gebracht, gaan onze tekenaars aan de slag. Het is tijd om uw ideale laadplan uit te werken. De 3D tekening is zeer gedetailleerd. Alle elementen worden meegenomen. Toegangsdeuren, verlichting, transportrekken, eventuele laadklep, koeling, palletplaatsen… Alles wordt in de tekening verwerkt. Het resultaat is een 3D laadplan waarin u precies ziet hoe uw vrachtwagen gemaakt en ingedeeld wordt.

REALISATIE VAN UW IDEALE VRACHWAGEN(S)

Nadat het 3D laadplan volledig is goedgekeurd, is het tijd om te starten met de productie. Uw ideale vrachtwagen wordt gerealiseerd. De wanden worden exact op maat gemaakt en net als het dakpaneel bestaat dit uit één stuk waardoor er een stevige carrosserie ontstaat die wel meer dan 15 jaar mee gaat. Elk element uit de 3D tekening wordt op de juiste plek verwerkt. Hiermee realiseren wij uw ideale vrachtwagen!

MEER WETEN OVER 3D VRACHTWAGEN LAADPLAN?

Wilt u meer weten over uw ideale vrachtwagen laadplan? En de 3D tekening die wij voor uw uitwerken? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Samen met u komen wij tot de vrachtwagen volledig afgestemd op uw transportbehoefte.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top