Skip to content
LICHTBAKKEN
FOTOBEHANG
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

BUITENRECLAME: IN BEELD WAAR JE WILT

BUITENRECLAME

Buitenreclame is een breed begrip. Alles wat aan de gevel vast zit vind u in de rubriek gevelreclame, alle andere hier. Zuilen, vlaggen en masten, vrijstaande spandoeken, bouwborden, voetbalborden, hekwerkdoeken en aanverwante soorten. Wij kunnen alles voor u maken.

STORMVAST

Bij het plaatsen van een buitenreclame spelen er, los van de attentiewaarde, meerdere factoren die bij de keuze van belang zijn. Veiligheid voor de omgeving is hierbij zeer belangrijk. Loswaaiende doeken of omvallende borden zijn in het stormseizoen geen uitzondering. Theo Mulder BV zorgt ervoor dat uw reclame stormvast wordt gemonteerd. Afhankelijk van de soort buitenreclame en de gewenste levensduur komen wij met de passende oplossing.

ZUILEN

In nauwe samenwerking met onze metaalbewerkers maken we uw reclamezuil volledig op maat en met elk gewenste opdruk. De zuilen kunnen worden uitgevoerd met interne verlichting zodat ook ’s avonds en ’s nachts uw naam en locatie maximale aandacht krijgt.

VRIJSTAANDE SPANDOEKEN

Een populaire manier van buitenreclame vanwege de eenvoud van het systeem, de robuuste uitstraling en het gebruiksgemak. Het vrijstaande spandoekframe wordt gemaakt van steigerbuizen en in de grond verankert. Het doek is makkelijk te wisselen dus ideaal als u veel wisselende campagnes heeft.

VOETBALBORDEN

De reclameborden langs de sportvelden (ook wel voetbalborden) worden gemaakt van 6 mm HPL plaat voorzien van een reclame opdruk. HPL (ook wel Trespa genoemd) is een extreem hard plaatmateriaal waar geen deuken in komen als er een bal hard tegen aankomt. Afhankelijk van de sportvereniging zijn er vaak maatvoorschriften waaraan ze moeten voldoen dus informeer vooraf voordat u besteld. Wij zijn huisleverancier van onder andere Rijnsburgse Boys.

HEKWERKDOEKEN

De hekwerkdoeken zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar, afhankelijk van binnen of buitengebruik. Buiten gebruiken we Mesh  (gaatjesdoek ivm winddoorlatendheid) of Soundmesh (voor extra winderige locaties). Binnen gebruiken we een Frontlit (doek zonder gaatjes) welke ook met een zwarte achterzijde geleverd kan worden. Als afscheiding van een werkruimte meer geschikt dan een doek met witte achterzijde vanwege mindere besmettelijkheid.

BEACHVLAGGEN

Een beachvlag is zeer opvallend. Deze plaats je makkelijk voor je gevel of bij je evenement en deze creëert direct attentiewaarde voor de voorbijganger en is een goede wegwijzer voor je bezoekers. Te gebruiken voor zowel kort als langlopende campagnes. Zorg altijd voor een beachvlag met alleen je logo, als je  geen actie hebt lopen dan trek je toch de aandacht. Makkelijk te plaatsen met behulp van grondpen of parasolstandaard.  Haal je vlaggen binnen bij hoge windsnelheden (6 of meer), dit voorkomt dat ze kapot waaien of om gaan.

VLAGGEN EN MASTEN

Vlaggenmasten zijn er in vele uitvoeringen, hoogtes en materialen. Afhankelijk van de gewenste uitstraling en toepassing krijgt u bij Theo Mulder BV het juiste advies. Uiteraard zorgen we voor de plaatsing van de mast en voor de nodige vlaggen. Haal je vlaggen uit de mast bij hoge windsnelheden (6 of meer), dit voorkomt dat ze kapot waaien.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

Reclame Theo Mulder BV
Reclame Theo Mulder BV
Reclame Theo Mulder BV
Reclame Theo Mulder BV
Voetbalbord Reclame Theo Mulder BV
Reclame Theo Mulder BV
Reclame Theo Mulder BV
Gevelreclame
Reclame Theo Mulder BVReclame Theo Mulder BVReclame Theo Mulder BVVoetbalbord Reclame Theo Mulder BVReclame Theo Mulder BVReclame Theo Mulder BVGevelreclame

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top