Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

UW NIEUWE BAKWAGENCARROSSERIE

Carrosseriefabriek Theo Mulder BV bouwt uw nieuwe bakwagen volledig naar wens. Voordat we starten met bouwen, maken we 3D bouwtekeningen. Zo kunnen we uw nieuwe bakwagen precies naar uw voorkeuren maken. Bij de keuze van materialen en onderdelen staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Hoogwaardige afwerking, optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid onderscheiden Theo Mulder carrosserieën van andere fabrikanten.

MATERIALEN EN SERVICE

We gebruiken standaard een verzinkt chassis plus wand- en dakpanelen met extra stevige randen. In deze wanden zitten verstevigingen voor het opbergen van vracht. Daarnaast gebruiken wij enkel laadkleppen van kwalitatieve en gespecialiseerde merken. U kunt kiezen uit een achtersluitende laadklep, een onderschuiflaadklep of een volume ondervouwlaadklep, afhankelijk van de wagenconfiguratie.

MEERWAARDE VAN THEO MULDER BV

Een bakwagencarrosserie van Theo Mulder BV biedt meerwaarde op drie fronten: het maatwerk, de kwaliteit en de service. Wat betreft het maatwerk leveren wij meer laadvolume dan andere fabrikanten, unieke indelingsmogelijkheden en instelbare waarschuwingssystemen. Zoals hierboven al is aangegeven, werken wij standaard met een verzinkt chassis, extra dikke wanden met een hoge isoleringswaarde en A-kwaliteit laadkleppen en koelsystemen.

ADVIES & NAZORG

Bij de carrosseriebouw van bakwagens zijn er veel mogelijkheden. Theo Mulder BV helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wij verzorgen ook het onderhoud van uw voertuig, zodat u jarenlang zorgeloos rijplezier heeft. Bovendien staan wij altijd voor u klaar. We hebben namelijk een APK en onderhoud afdeling waar u altijd terecht kunt en onze gespecialiseerde monteurs een helpende hand bieden. Bij storing is onze storingsdienst dag en nacht bereikbaar.

VOORDELEN VAN EEN THEO MULDER VRACHTWAGENCARROSSERIE OP EEN RIJTJE

Theo Mulder BV heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de carrosseriebouw van bakwagens. We werken vakkundig, snel en duurzaam. Bovendien voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen in de transportsector en streven we altijd naar optimalisering. Meer voordelen van onze carrosseriefabriek:

  1. Meer dan twee keer langere levensduur dan basis transsporttrailers
  2. Hoge restwaarde bij inruil
  3. Lager brandstofverbruik van koelsystemen
  4. Actuele informatie over de situatie van uw lading
  5. Meer inwendig laadvolume bij gelijke lengte en hoogte
  6. Maximale benutting van uw laadruimte
  7. Laagst mogelijke operationele kosten
  8. Zeer onderhoudsvriendelijk

MEER WETEN OVER CARROSSERIEBOUW?

Benieuwd naar de mogelijkheden over carrosseriebouw voor een bakwagen? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen Direct afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top