Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

CARROSSERIEBOUW: UW NIEUWE VRACHTWAGEN OP MAAT GEMAAKT

Carrosseriefabriek Theo Mulder BV bouwt uw nieuwe vrachtwagen in elke gewenste soort en maat. Voordat we beginnen met bouwen, worden er bouwtekeningen gemaakt in 3D. Zo wordt uw nieuwe vrachtwagen volledig naar wens. Bij de keuze in materialen en onderdelen staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Door de hoge afwerkingskwaliteit, optimaal gebruiksgemak en zeer lange levensduur onderscheiden de carrosserieën van Theo Mulder zich ten opzichte van andere fabrikanten.

MATERIALEN EN SERVICE

We gebruiken standaard een verzinkt chassis en wand- en dakpanelen met extra verstevigde randen. In deze wanden zitten geïntegreerde verstevigingen voor het opbergen van lading en het ophangen van transportkoeling. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend laadkleppen van kwalitatieve en gespecialiseerde merken. U kunt kiezen uit een achtersluitende laadklep, een onderschuiflaadklep of een volume ondervouwlaadklep, afhankelijk van de wagenconfiguratie.

MEERWAARDE VAN THEO MULDER BV

Theo Mulder vrachtwagencarrosseriebouw biedt meerwaarde op drie fronten: het maatwerk, de kwaliteit en de service. Wat betreft het maatwerk leveren wij meer laadvolume, unieke indelingsmogelijkheden en instelbare waarschuwingssystemen. Zoals hierboven al is aangegeven, werken wij standaard met een verzinkt chassis, extra dikke wanden met een hoge isoleringswaarde en A-kwaliteit laadkleppen en koelsystemen.

ADVIES & NAZORG

Bij de carrosseriebouw van vrachtwagens zijn er veel mogelijkheden. Theo Mulder BV helpt u bij het maken van de juiste keuze. Wij verzorgen ook het onderhoud van uw voertuig en de koelinstallatie. Zo heeft u jarenlang rijplezier, zonder zorgen.

Bovendien staan wij altijd voor u klaar, ook na de aanschaf van uw nieuwe carrosserie. We hebben namelijk een eigen afdeling voor APK en onderhoud waar u altijd terecht kunt. Onze eigen gespecialiseerde monteurs voor de koelsystemen bieden u altijd een helpende hand. Ten slotte is onze storingsdienst, in het geval van een storing, dag en nacht bereikbaar.

VOORDELEN VAN EEN THEO MULDER VRACHTWAGENCARROSSERIE OP EEN RIJTJE

Theo Mulder BV heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de carrosseriebouw van vrachtwagens. We werken vakkundig, snel en duurzaam. Bovendien voldoen we aan de hoge kwaliteitseisen in de transportsector en streven we altijd naar optimalisering. Meer voordelen van onze carrosseriefabriek:

  1. Meer dan twee keer langere levensduur dan basis transsporttrailers
  2. Hoge restwaarde bij inruil
  3. Lager brandstofverbruik van koelsystemen
  4. Actuele informatie over de situatie van uw lading
  5. Meer inwendig laadvolume bij gelijke lengte en hoogte
  6. Maximale benutting van uw laadruimte
  7. Laagst mogelijke operationele kosten
  8. Zeer onderhoudsvriendelijk

MEER WETEN OVER CARROSSERIEBOUW?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden over carrosseriebouw voor een vrachtwagen? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen Direct afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top