Skip to content
CARWRAP
FULL COLOUR WRAP
CHROME DELETE
WINDOW TINTEN

CARWRAP: PERSONALISEER UW AUTO

Theo Mulder BV heeft zich gespecialiseerd in het hoogwaardig wrappen van onder andere auto’s, boten en motoren. Wrappen betekent letterlijk vertaald: inpakken. Uw voertuig wordt met carwrap voorzien van een folielaag. Een extra beschermende laag die ongekende mogelijkheden biedt. Denk hierbij aan het gebruik van de populaire matte, metallic, satin en chrome folies.

Carwrapping is dé manier om uw auto een unieke touch te geven en anders te zijn dan anderen. Met een scala aan kleuren en patronen is de keuze eindeloos. Komt u er niet uit? Dan kunnen wij altijd een voorbeeldontwerp voor uw maken.

FULL COLOUR CARWRAP

Een full colour carwrap is een vinyl sticker die wij printen op onze grootformaat printer. De carwrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevende vinyl. Denk hier bij aan camouflageprints of kleurverloop. Wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, komt de auto er als nieuw onder tevoorschijn.

VOORDELEN VAN CARWRAPPING

Waarom adviseren wij carwrapping?

  • Er zijn kleurfolies beschikbaar die niet standaard tot de kleurenrange van de verffabrikanten behoren.
  • De folie biedt bescherming tegen lakschade.
  • Geen verkleuring van de originele lak door UV straling.
  • Makkelijk te vervangen/verwijderen.
  • Snelle metamorfose van uw auto in elke gewenste kleur en stijl.
  • Niet permanent zoals spuiten (na maanden of jaren is de folie zonder schade te verwijderen).

CHROME DELETE FOLIE

Chrome-delen van uw auto zijn in alle kleuren te wrappen. U kunt kiezen uit glanzend zwart voor een chique uitstraling of mat zwart voor een stoere uitstraling. Voor welke carwrap gaat u?

CARWRAP MET KWALITEITSMATERIALEN

Voor carwrapping gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen van 3M, Avery en MacTac voor alle snijfolies, printmedia en laminaten. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven op hechting en kleurechtheid. Hoe lang de garantie op de autobelettering is, hangt uiteraard af van hoe het ontwerp er uitziet en wat uw verdere wensen hierin zijn. Neem bijvoorbeeld gekleurde folies. Hierop geeft de fabrikant tot 10 jaar garantie op kleurechtheid.

MEER WETEN OVER CARWRAP?

Wilt u meer weten over carwrap? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons bellen via 071 402 69 01 of een e-mail sturen naar reclame@theomulder.nl. Wij verzorgen carwrapping voor diverse klanten o.a. gevestigd in Leiden, Wassenaar, Katwijk en Lisse.

Heeft u al een ontwerp? Dan kunt u deze samen met de informatie van de auto, zoals het model en bouwjaar, naar ons mailen. U kunt ook een foto van uw auto mailen, dan zoeken wij de informatie op in onze voertuigbibliotheek.

RECENTE PROJECTEN VOOR CARWRAP

Carwrap
Carwrap
Carwrap Theo Mulder BV
Carwrap Theo Mulder BV
Carwrapping Theo Mulder BV
Carwrap
CarwrapCarwrap Theo Mulder BVCarwrap Theo Mulder BVCarwrapping Theo Mulder BVCarwrap

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top