Skip to content
GEVELRECLAME
DAG EN NACHT ZICHTBAAR
LED VERLICHT
RAL GESPOTEN

ALTIJD ZICHTBAAR MET DOOSLETTERS

Heeft u wel eens gedacht aan doosletters om uw gevelreclame op te laten vallen? Doosletters zijn een reclamevariant die veel worden toegepast. Voor zowel binnen als buiten. De doosletters voor buiten bestaan eigenlijk altijd uit de verlichte versie. Dit zijn dus eigenlijk een serie lichtbakken met alle doosletters op een rijtje. Meestal monteren we dit op een frame om het een geheel te laten vormen. Doosletters staan vaak op het dak van een gebouw of zitten hoger op de voorzijde van de gevel. Bekijk snel alle mogelijkheden van doosletters.

VERSCHILLENDE SOORTEN

De meest gebruikte versie doosletter voor boven op een pand is die met metalen zijkanten en uitlichting aan de voorkant. Deze versie heeft vanaf een grotere afstand de beste leesbaarheid. Aan de voorzijde worden ook regelmatig de indirect lichtende versies gebruikt. Deze hebben een speelsere of luxere uitstraling en de leesafstand speelt hierbij een minder grote rol in het geheel.

ELKE MAAT

De doosletter is in principe in bijna elke maat te maken. Afhankelijk van het lettertype is de minimale maat ongeveer 15 cm. Een maximum is er niet, zolang dat maar enigszins hanteerbaar blijft. Uiteindelijk moeten we niet vergeten dat we het geheel ook nog op het dak moeten hijsen.

FRAME IN ALLE KLEUREN

Het frame kan in alle gewenste RAL kleuren worden gespoten. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele zichtbare draden. Alles wordt netjes weggewerkt in het frame waar alles aan vast zit. Bij de productie van het frame wordt rekening gehouden met de montagepunten voor aan de gevel of voor het plaatsen van de daklast.

LOSSE LETTERS

Ook losse letters kunnen aan de zijkanten in een RAL-kleur worden gespoten. De bekabeling wordt, afhankelijk van de lokale mogelijkheden, of per letter door de muur gevoerd of gaat in een kabelgoot die we de kleur van de muur geven zodat deze zo min mogelijk opvalt.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over doosletters of andere gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top