skip to Main Content
GEVELRECLAME
DAG EN NACHT ZICHTBAAR
LED VERLICHT
RAL GESPOTEN

MET VERLICHTE DOOSLETTERS ALTIJD HERKENBAAR

DOOSLETTERS

De doosletter is een veel toegepaste reclamevariant voor zowel binnen als buiten. De doosletters voor buiten zijn eigenlijk altijd van de verlichte versie. Dit zijn dus eigenlijk een serie lichtbakken op een rijtje, meestal op een frame gemonteerd om het een geheel te laten vormen. Staan vaak op het dak van een gebouw of zitten hoger op de voorzijde van de gevel.

VERSCHILLENDE SOORTEN

De meest gebruikte versie voor boven op een pand is die met metalen zijkanten en uitlichting aan de voorkant omdat deze van grotere afstand de beste leesbaarheid geeft. Aan de voorzijde worden ook regelmatig de indirect lichtende versies gebruikt omdat deze een speelsere of luxere uitstraling hebben en de leesafstand op dat moment al een mindere rol speelt.

MATEN

De doosletter is in principe in bijna elke maat te maken. Een beetje afhankelijk van het lettertype is de minimale maat ongeveer 15 cm en een maximum is er eigenlijk niet zolang het maar enigszins hanteerbaar blijft. Uiteindelijk moet het geheel natuurlijk ook nog op een dak te hijsen zijn.

FRAME

In het frame waar alles aan vast zit wordt de bedrading weggewerkt en het frame wordt meegespoten  in de gewenste RAL kleur. Tevens wordt bij het produceren van het frame rekening gehouden met de montagepunten voor aan de gevel of voor het plaatsen van de daklast.

LOSSE LETTERS

Ook als het losse letters zijn kunnen de zijkanten uiteraard in een RAL-kleur gespoten worden. De bekabeling wordt, afhankelijk van de lokale mogelijkheden, of per letter door de muur gevoerd of gaat in een kabelgoot die we de kleur van de muur geven zodat deze zo min mogelijk opvalt.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top