Skip to content
LICHTBAKKEN
FOTOBEHANG
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

FOTOBEHANG, NAADLOOS EN MUURVULLEND

FOTOBEHANG

Met onze printmogelijkheden kunnen wij voor u heel mooi fotobehang maken. Afhankelijk van ondergrond en wensen kan dit naadloos of uit meerdere banen bestaan. Door onze ervaring met het plakken op allerlei soorten materialen en onze grote collectie printmedia kunnen wij op eigenlijk elke ondergrond behangen.

MUURVULLEND FOTOBEHANG

Het breedste materiaal waarop geprint kan worden is 5 meter breed. Hiermee kunnen we dus een in 1 keer muurvullend fotobehang maken. Zonder naden en netjes tot in de hoeken geplakt. Voorwaarde voor het goed aan kunnen brengen van fotobehang uit 1 stuk is dat we voor de muur een vrije werkruimte hebben van circa 1,5 meter.

ZELFKLEVEND FOTOBEHANG

Als alternatief is er het zelfklevende behang. Bijkomend voordeel van dit materiaal: het is ook weer makkelijk verwijderbaar en daarna ook weer herbruikbaar. Zit de afbeelding net niet recht? Dan haal je deze gewoon weer los en plak je hem nog een keer.

FOTOKWALITEIT

Om een mooi fotobehang te maken is het natuurlijk nodig om over een digitale foto van hoge kwaliteit te beschikken. Die kunt u uiteraard uit uw eigen collectie aanleveren. Heeft u net niet het plaatje wat u wilt? Koop een hoge kwaliteitsafbeelding in een van de vele stock bibliotheken. Twijfelt u of deze goed genoeg is? Vraag ons om advies en wij helpen u op weg.
Uiteraard kunnen wij ook een fotocollage voor u maken die op de muur geplakt kan worden.

ONDERGROND MUUR

De huidige conditie van uw muur is bepalend voor welk materiaal wij kunnen gebruiken om de foto op de muur te krijgen. Meest belangrijke voorwaarden om een foto er strak op te krijgen: Geen oneffenheden en niet zuigend. Maar ook op niet effen ondergronden kan geplakt worden. In dat geval kunnen we bijvoorbeeld wrapfolies gebruiken om de foto toch te kunnen plakken.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een bestaande foto heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen de foto  bijsluiten. Het kan natuurlijk ook via ons contactformulier of per telefoon.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top