skip to Main Content
GEVELRECLAME
OPVALLEND
IN VERSCHILLENDE DIKTES
VEEL KLEUREN MOGELIJK

FREESLETTERS: DIEPTE EN KLEUR

FREESLETTERS

Met freesletters buiten aan de gevel kan je de teksten een extra dimensie geven. De dikte van de letters geeft een solide uitstraling en doordat we de letters van acrylaat maken zijn deze nagenoeg onderhoudsvrij.
De freesletters kun je ook binnen gebruiken om de ruimte meer tot leven laten komen. Door de dikte geven ze een ruimtelijke beleving die je dan ook nog kunt versterken door de freesletters op afstandhouders te plaatsen.

MATERIAAL

Zoals gezegd maken we de freesletters en vormen uit acrylaat. Acrylaat is ook bekend onder de namen Plexiglas, Perspex, Acrylox en nog enkele andere. De verschillende fabrikanten hebben elk een kleurenlijn die ca 40 kleuren bevat en diktes variërend vanaf enkele tot 30 mm. Wij gebruiken in het algemeen de diktes 3, 5, 8, 10, 19 en 30 mm.

MATEN

Hoewel de teksten eigenlijk in elke maat gemaakt kunnen worden zitten de hoogtes meestal tussen de 15 en de 60 cm. De optimale hoogte wordt bepaald door de gewenste zichtafstand. Als je uit gaat van passerend verkeer is het uitgangspunt 1 cm per meter kijkafstand. Bij een afstand van 30 meter wordt de letterhoogte dus 30 cm.

MOGELIJKHEDEN

Door de vele kleuren, de moderne frees- en lasertechnieken en de mogelijkheid om de materialen te verlijmen is kan je met de freesletters verrassende combinaties maken. Wilt u witte letters met een zilverkleurige voorzijde? Of liever elke letter in een andere kleur? Of aan de achterzijde verlichte letters? Bij Theo Mulder bv kan het allemaal.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top