Skip to content
GEVELRECLAME
OPVALLEND
IN VERSCHILLENDE DIKTES
VEEL KLEUREN MOGELIJK

FREESLETTERS VOOR EXTRA DIMENSIE

Met freesletters buiten aan de gevel geeft u de teksten een extra dimensie. De dikte van de letters geeft een solide uitstraling en doordat we de letters van acrylaat maken zijn deze nagenoeg onderhoudsvrij. Freesletters kunt u ook binnen gebruiken om de ruimte meer tot leven te laten komen. Door de dikte geven ze een ruimtelijke beleving die u dan ook nog kunt versterken door de freesletters op afstandhouders te plaatsen. Genoeg mogelijkheden. Voor welke kiest u?

MATERIAAL FREESLETTERS

Zoals gezegd maken we de freesletters en vormen uit acrylaat. Acrylaat kunt u ook herkennen onder de namen Plexiglas, Perspex, Acrylox en nog enkele andere. De verschillende fabrikanten hebben elk een kleurenlijn die ruim 40 kleuren bevat. De diktes variëren vanaf enkele tot 30 mm. Wij gebruiken in het algemeen de diktes 3, 5, 8, 10, 19 en 30 mm.

FREESLETTERS IN ELKE MAAT

Freesletters kunnen wij in elke maat maken. De hoogte hiervan ligt meestal tussen de 15 en 60 cm. De optimale hoogte wordt bepaald door de gewenste zichtafstand. Als u uit gaat van passerend verkeer is het uitgangspunt 1 cm per meter kijkafstand. Bij een afstand van 30 meter wordt de letterhoogte dus 30 cm.

TALLOZE MOGELIJKHEDEN

Door de vele kleuren, de moderne frees- en lasertechnieken en de mogelijkheid om de materialen te verlijmen, kunnen we met freesletters verrassende combinaties maken. Wilt u witte letters met een zilverkleurige voorzijde? Of liever elke letter in een andere kleur? Of aan de achterzijde verlichte letters? Bij Theo Mulder BV bent u aan het juiste adres.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over freesletters of andere gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top