Skip to content
AUTORECLAME
CHROME DELETE
UITSTRALING
CARWRAP

GEEF UW AUTO EEN NIEUWE LOOK MET CHROME DELETE

Bent u uitgekeken op chrome details van uw auto? Of wilt u uw auto een andere look geven? Dan is het ontchromen, ook wel chrome delete genoemd, een uitstekende optie. Bij Theo Mulder is het ontchromen naast carwrapping, autoramen tinten en autobelettering ook mogelijk. Wij vertellen u alles over het ontchromen van uw auto.

WAT IS CHROME DELETE?

Chrome delete houdt in dat de sierlijsten van uw auto worden gewrapt. De chrome onderdelen van de auto worden ingepakt met hoogwaardige folies waardoor deze een andere uitstraling krijgen. Maar naast de andere uitstraling biedt het ook bescherming. Bij het ontchromen worden de onderdelen niet gedemonteerd, zoals dat bij spuiten wel gebeurt.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Bij Theo Mulder is het wrappen van chrome onderdelen in alle gewenste kleuren mogelijk. De meest voorkomende kleur bij chrome delete is zwart. Daarnaast is er nog keus in verschillende types folie. Gaat u voor stoere matte uitstraling of chique glanzende look?

VOORDELEN VAN CHROME DELETE

Naast het feit dat het ontchromen van uw auto bijdraagt aan een nieuwe look, heeft het nog andere voordelen:

  • Een snelle metamorfose van uw auto, door een relatief kleine ingreep
  • Niet permanent zoals bij spuiten
  • De folies kunnen gemakkelijk worden vervangen of verwijderd
  • Biedt bescherming tegen schade aan de originele chrome onderdelen

AUTO LATEN ONTCHROMEN BIJ THEO MULDER

Bij Theo Mulder werken wij uitsluiten met kwaliteitsmaterialen van 3M, Avery en Oracle voor alle snijfolies, printmedia en laminaten. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven op hechting en kleurechtheid.

MEER WETEN OVER CHROME DELETE?

Wilt u meer weten over chrome delete? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 071 402 69 01 of een e-mail te sturen naar: reclame@theomulder.nl. Wie weet is uw auto binnenkort voorzien van een nieuwe look.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top