Skip to content
THEO MULDER BV HEEFT AL MEER DAN 100 JAAR ERVARING!

HOE HET 100 JAAR GELEDEN BEGON

Het begon allemaal in 1913 toen Arend Mulder zich bij de Kamer van Koophandel inschreef als wagenmaker. De werkzaamheden bestonden toen uit het bouwen en repareren van boerenwagens en landbouwwerktuigen. De materialen bestonden uit staal en voornamelijk hout. In de jaren 30 tot 50 werden de open laadbakken vervangen door gesloten laadbakken voor bloemen, groenten, melk en vis. Deze laadbakken werden veelal geproduceerd in combinatie met eigengemaakte cabines. In de jaren ’60 ontwikkelde Theo Mulder BV de rolluikenbak voor een bloemenlijnrijder. Een unicum voor die tijd. Vele innovaties volgden in de honderd jaren van het bestaan vanuit Rijnsburg.

MEEDENKEN EN DOORPAKKEN

Door de jaren heen wisten Theo Mulder en zijn zonen meer producten te ontwikkelen. Meedenken met klanten en het realiseren van nieuwe carrosserieën. Daarbij was het mogelijk om uit te breiden naar andere disciplines, zoals de spuiterij, transportkoeling en technisch onderhoud. Voldoen aan de hoge kwaliteitseisen in de transportsector. Daar staat Theo Mulder BV voor.

1913 Oprichting door Arend Mulder, Wagemaker.

1930 Introductie van de carrosseriebouw.

1939 Opvolging door de 2e generatie, zoon Theo Mulder en diverse uitbreidingen aan de Herenweg/Hofstraat.

1970 3 zonen nemen het stokje over van vader Theo Mulder (3e generatie).

1975 Oprichting van Theo Mulder BV.

1981 Nieuwbouw op Laan van Verhof.

1987 Uitbreiding met 3e spuitcabine en de 1e koelafdeling.

1994 Oprichting en nieuwbouw Theo Mulder Transportkoeling.

2000 Laatste productie houten rolluikenbak.

2009 Oprichting Theo Mulder Handel & Verhuur.

2011 4e generatie neemt de dagelijkse leiding over.

2013 100 jaar ervaring en bestaan.

DE VIERDE GENERATIE

De vierde generatie staat inmiddels aan het roer bij carrosseriefabriek Theo Mulder BV. Het familiebedrijf blijft zich ontwikkelen. Theo Mulder BV weet klanten inmiddels meer dan 100 jaar te vinden en te binden.

Back To Top