Skip to content
GEVELRECLAME
BEWEGWIJZERING
SNEL LEVERBAAR
ROBUUST

GEVELBORD

Benieuwd of een gevelbord de gevelreclame is die u zoekt? Wij vertellen u er graag alles over. De belangrijkste functie van een gevelbord? Een gevelbord geeft aan welk bedrijf er in het pand zit waar het gevelbord hangt. Het is een permanente gevelreclame die aan het pand wordt gemonteerd. Daarom wilt u dat het gevelbord zo duidelijk mogelijk en goed zichtbaar is. Ook vanaf grotere afstand.

MATERIAAL VAN GEVELBORDEN

De meeste gevelborden hebben een rechthoekige vorm met over de hele breedte de bedrijfsnaam. Deze maken wij normaal gesproken op het materiaal Dibont. Dit is een aluminium sandwichpaneel met geschuimde tussenlaag. Het heeft een lage uitzettingscoëfficiënt, is stevig, relatief licht, makkelijk op te hangen en ook makkelijk schoon te houden.

ALLE VORMEN EN MATEN

Er wordt vaak voor een rechthoekig gevelbord gekozen. Dat hoeft natuurlijk niet. Dibont is geschikt om ronde en andere vormen uit te frezen. Daarnaast is het mogelijk om de gevelborden op te hangen met afstandhouders. Hierdoor creëer je een ruimtelijker effect en luxe uitstraling.

GEVELBORD UITLICHTEN

Om het gevelbord tijdens de donkere uren ook goed zichtbaar te maken, kunnen we het gevelbord uitlichten met spots of met een lichtlijn. De verlichting is er in verschillende sterktes. Welke het beste past is afhankelijk van de maatvoering van uw gevelbord. De verlichting kan handmatig worden bediend of door middel van een schemerschakelaar. De bedrading werken wij uiteraard netjes weg.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over gevelborden of andere gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top