skip to Main Content
GEVELRECLAME
BEWEGWIJZERING
SNEL LEVERBAAR
ROBUUST

GEVELBORD

De hoofdfunctie van het gevelbord is om aan te geven welk bedrijf er het pand zit waar deze aan hangt. Het  is een permanente reclame die aan het pand gemonteerd wordt. Dit wilt u dus zo duidelijk mogelijk en goed zichtbaar geplaatst hebben en bij voorkeur ook vanaf grotere afstand zichtbaar.

MATERIAAL

De meeste gevelborden zijn rechthoekig van vorm met over de hele breedte de bedrijfsnaam. Deze maken we normaal gesproken op Dibont . Dit is een aluminium sandwichpaneel met geschuimde tussenlaag. Het heeft een lage uitzettingscoëfficiënt, is stevig, is relatief licht, is makkelijk op te hangen en ook makkelijk schoon te houden.

VORMEN

Hoewel de meesten kiezen voor een rechthoekig bord is dat natuurlijk niet noodzakelijk. Dibont is ook uitstekend geschikt om ronde en andere vormen uit te frezen. Ook kan je de borden ophangen met afstandshouders waardoor je een ruimtelijker effect of een luxere uitstraling kunt creëren.

VERLICHTING

Om tijdens de donkere uren op een dag ook goed zichtbaar te zijn kunnen we het gevelbord uitlichten met spots of met een lichtlijn. De verlichting is er in verschillende sterktes. Welke het best past is afhankelijk van de maatvoering van uw gevelbord. De verlichting kan handmatig bedient worden of door middel van een schemerschakelaar. De bedrading wordt uiteraard netjes weggewerkt.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top