Skip to content
GEVELRECLAME
SPANDOEK MET FRAME
MAKKELIJK WISSELBAAR
VERLICHTING MOGELIJK

GROOT IN BEELD MET EEN GEVELDOEK

Op zoek naar een mooie manier om iets op uw gevel te laten zien? Dan is een geveldoek de perfecte oplossing. Een geveldoek is een spandoek in een buizenframe. Het doek wordt vastgezet en op spanning gehouden door middel van spanelastieken. Hierdoor is het geveldoek makkelijk te wisselen, waardoor het ook gelijk geschikt is voor tijdelijke reclame. Wij monteren het frame op de gevel, zodat u zich hier verder geen zorgen om hoeft te maken.

MATERIAAL GEVELDOEK

Het frame van een geveldoek bestaat uit aluminium steigerbuizen die met de hoekstukken een rechthoekig raamwerk vormen. Dit raamwerk wordt met bevestigingsbeugels aan de muur vastgezet. Om het kromtrekken van de buizen te voorkomen plaatsen we een bevestigingsbeugel om de 2 meter. Het doek bestaat uit mesh (gaatjesdoek) om het enige winddoorlatendheid te geven voor als de wind achter het geveldoek komt.

DIVERSE OPTIES

Naast standaard rechthoekige vorm, is het ook mogelijk om het geveldoek om de hoek van een gebouw heen te spannen. Dit vraagt enige aandacht voor het ontwerp om bijvoorbeeld lastige woordafbrekingen te voorkomen. Het is altijd mogelijk om de doeken zelf te wisselen. Wij adviseren hierbij wel te letten op de voorgeschreven arbo-richtlijnen en dit niet te doen als het buiten hard waait. Uw veiligheid gaat voor alles.

EXTRA OPVALLEND GEVELDOEK

Om het geveldoek extra op te laten vallen is het ook mogelijk om in plaats van de “stoere” aluminium buis te kiezen voor een strak vormgegeven RVS variant of voor gekleurde buizen. In onze spuiterij kunnen we de buizen elke gewenste kleur geven. Leuk! Hierdoor past het frame volledig bij de uiting en onderscheidt u zich zeker van de rest.

LICHT IN HET DONKER

Om het gevelbord tijdens de donkere uren ook goed zichtbaar te maken, kunnen we het gevelbord uitlichten met spots of met een lichtlijn. De verlichting is er in verschillende sterktes. Welke het beste past is afhankelijk van de maatvoering van uw gevelbord. De verlichting kan handmatig worden bediend of door middel van een schemerschakelaar. De bedrading werken wij uiteraard netjes weg.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over geveldoeken of andere gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top