skip to Main Content
GEVELRECLAME
SPANDOEK MET FRAME
MAKKELIJK WISSELBAAR
VERLICHTING MOGELIJK

GROOT IN BEELD MET EEN GEVELDOEK

GEVELDOEK

Het geveldoek is een spandoek in een buizenframe. Het doek wordt vastgezet en op spanning gehouden door middel van spanelastieken. Dit maakt het doek makkelijk te wisselen waardoor dit bij uitstek geschikt is voor wisselende reclames. Het frame wordt op de gevel gemonteerd.

MATERIAAL

Het frame bestaat uit aluminium steigerbuizen die met de hoekstukken en rechthoekig raamwerk vromen. Dit raamwerk wordt met bevestigingsbeugels aan de muur vastgezet. Om het kromtrekken van de buizen te voorkomen plaatsen we om de circa 2 meter een bevestigingsbeugel.
Het doek is van mesh (gaatjes doek) om het enige winddoorlatendheid te geven voor als de wind er achter komt.

OPTIES

Behalve de standaard rechthoekige vorm is het ook mogelijk om het doek om de hoek van een gebouw heen te spannen. Dit vraagt enige aandacht voor het ontwerp om lastige woordafbrekingen et cetera te voorkomen.
Het is mogelijk om de doeken zelf te wisselen. Doe dit echter wel volgens de voorgeschreven arbo-richtlijnen en uitsluitend als het niet te hard waait, uw veiligheid gaat tenslotte voor alles.

EXTRA OPVALLEND

Om alles extra op te laten vallen is het ook mogelijk om in plaats van de “stoere” aluminium buis te kiezen voor een strak vormgegeven RVS variant of voor gekleurde buizen. In onze spuiterij kunnen we de buizen elke gewenste kleur geven en hierdoor onderscheidt u zich zeker van de rest.

VERLICHTING

Om tijdens de donkere uren op een dag ook goed zichtbaar te zijn kunnen we het geveldoek uitlichten met spots of met een lichtlijn. De verlichting is er in verschillende sterktes. Welke het best past is afhankelijk van de maatvoering van uw geveldoek. De verlichting kan handmatig bedient worden of door middel van een schemerschakelaar. De bedrading wordt uiteraard netjes weggewerkt.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top