skip to Main Content
LICHTBAKKEN
FOTOBEHANG
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

GEVELRECLAME: LAAT WETEN WAAR U ZIT

GEVELRECLAME

Onder de gevelreclame valt alle buitenreclame die aan de gevel is gemonteerd. Dit zijn dus de gevelborden, lichtbakken, doosletters en spandoeken. Het doel van de gevelreclame is om te laten weten waar u zit. En aan alle anderen om te laten weten wie u bent en wat u doet.

GEVELBORD

Het gevelbord is de oudste en nog steeds meest eenvoudige vorm van gevelreclame. Vroeger een houten plank waarop met verf uw naam geschilderd, tegenwoordig een dibond paneel met full color afbeelding en tekst en als optie kan er ook nog verlichting boven gehangen worden.

LICHTBAK

Dit is eigenlijk een luxe gevelbord. Het verschil zit erin dat de verlichting er niet boven zit maar erin verwerkt. De lichtbak wordt door de metaalbewerkers in elkaar gezet, de LED-verlichting wordt erin gemonteerd en de opaalplaat met print wordt er, na het ophangen en aansluiten, ingeschoven.

FREESLETTERS

Freesletters zijn uit kunststof gefreesde letters. Deze worden uit gekleurd acrylaat gemaakt en kunnen zowel verlijmd worden met andere voorwerpen als op afstandshouders op de gevel geplaatst worden. Het voordeel van deze letters is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn en eigenlijk niet verkleuren.

DOOSLETTERS

Een doosletter reclame bestaat eigenlijk uit een serie lichtbakken op een rij. De bijzonderheid zit erin dat je elke lichtbak in lettervorm maakt. Hierbij is er afhankelijk van lettertype een minimale tekstgrootte vereist. Er zijn verschillende soorten uitstralingen te creëren, vanaf strak zakelijk tot zeer luxe.

GEVELDOEK

Het buizenframe waarin het spandoek komt te hangen wordt stevig aan de muur verankerd. Ideaal voor iedereen die wel eens van reclame wil wisselen. Het geveldoek wordt standaard als Mesh (gaatjesdoek) uitgevoerd en als dit goed wordt opgehangen kan dit elke storm doorstaan. Hierbij kunt u dus zelf bijvoorbeeld per seizoen het doek vervangen (denk aan uw veiligheid) of dit door ons laten verzorgen.

VERLICHTING

Afhankelijk van de situatie kijken we welke verlichtingssterkte en uitvoering het beste past. Uiteraard worden alle soorten verlichting samen met u bepaald en zorgen wij uiteraard voor de aansluiting hiervan. Hierbij kunt u verder kiezen voor handmatige bediening van het licht of automatische bediening door middel van een schemerschakelaar. Uiteraard dient u een aansluitpunt ter beschikking te stellen.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top