Skip to content
LICHTBAKKEN
GEVELDOEKEN
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

GEVELRECLAME: LAAT WETEN WAAR U ZIT

Heeft u al reclame aan uw gevel? Onder gevelreclame valt alle buitenreclame die aan de gevel is gemonteerd. Denk hierbij aan gevelborden, lichtbakken, doosletters en spandoeken. Het doel van gevelreclame is om te laten weten waar u zit. Maar het laat ook zien wie u bent en wat u doet.

RECLAME AAN DE GEVEL MET EEN GEVELBORD

Het gevelbord is de oudste en nog steeds meest eenvoudige vorm van gevelreclame. Vroeger was het een houten plank waarop met verf uw naam werd geschilderd. Tegenwoordig is het een dibond paneel met full color afbeelding en tekst. Het gevelbord nog iets beter uitlichten? Dan is het ook nog een optie om verlichting boven het gevelbord te plaatsen.

EEN LICHTBAK ZORGT VOOR LUXE UITSTRALING

Een lichtbak is eigenlijk een luxe gevelbord. Het verschil? De verlichting wordt er niet boven een gevelbord geplaatst, maar zit erin verwerkt. De lichtbak wordt door metaalbewerkers in elkaar gezet, de LED-verlichting wordt erin gemonteerd en de plaat met print wordt er, na het ophangen en aansluiten, ingeschoven.

KUNSTSTOF FREESLETTERS

Freesletters zijn uit kunststof gefreesde letters. Deze worden uit gekleurd acrylaat gemaakt. Freesletters kunnen zowel verlijmd worden met andere voorwerpen als op afstandhouders op de gevel worden geplaatst. Het voordeel van de freesletters is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn en eigenlijk niet verkleuren.

DOOSLETTERS ALS RECLAMEGEVEL

Een doosletter als reclame bestaat eigenlijk uit een serie lichtbakken op een rij. Het bijzondere aan doosletters is dat we elke lichtbak in lettervorm maken. Hierbij is, er afhankelijk van het lettertype, een minimale tekstgrootte vereist. Met doorletters zijn er verschillende soorten uitstralingen te creëren, vanaf strak zakelijk tot zeer luxe.

BUIZENFRAME MET GEVELDOEK

Het buizenframe waarin het spandoek komt te hangen wordt stevig aan de muur verankerd. Ideaal voor iedereen die wel eens van reclame wil wisselen. Het geveldoek wordt standaard als Mesh (gaatjesdoek) uitgevoerd en als dit goed wordt opgehangen kan dit elke storm doorstaan. Hierbij kunt u dus zelf bijvoorbeeld per seizoen het doek vervangen (denk aan uw veiligheid) of dit door ons laten verzorgen.

SOORTEN VERLICHTING VOOR DE GEVEL

Afhankelijk van de situatie kijken we welke verlichtingssterkte en uitvoering het beste past. Uiteraard worden alle soorten verlichting samen met u bepaald en zorgen wij voor de aansluiting hiervan. Hierbij kunt u verder kiezen voor handmatige bediening van het licht of automatische bediening door middel van een schemerschakelaar. Wanneer u voor verlichting kiest, is het wel belangrijk dat er een aansluitpunt beschikbaar is.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top