Skip to content
LIJNRIJDERS UITVOERING
13 T/M 43 DENEN
TRANSPORTUITVOERING
NIEUW EN TWEEDEHANDS

VRACHTWAGEN HUREN OF KOPEN?

VRACHTWAGENS VAN GROOT TOT KLEIN

Wilt u een vrachtwagen huren of kopen? Wij verhuren en verkopen bakwagens, aanhangwagens, opleggers, trekkers en rolcontainers. We hebben zowel lijnrijders wagens als algemene transportwagens. In het wagenpark zitten wagens vanaf een 13 denen Master tot een 43 denen transportoplegger.

AANBOD VRACHTWAGENS

Het aanbod wisselt regelmatig door de tussentijdse verkoop van de auto’s. Uiteraard komen er ook regelmatig weer nieuwe bij: we bouwen ze tenslotte zelf. Ook ruilen wij in bij aanschaf van een nieuwe oplegger of bakwagen en de inruilwagens gaan in de verhuur/verkoop. Uiteraard worden alle vrachtwagens en opleggers door onze afdeling APK & Onderhoud zorgvuldig nagekeken en onderhouden zodat u altijd verzekerd bent van een wagen in veilige staat. Onderaan deze pagina ons actuele wagenpark.

WAAROM EEN VRACHTWAGEN HUREN

Iedereen heeft te maken met rustige en met piekperiodes. Door in een piekperiode een wagen bij te huren heeft u de flexibiliteit om deze periode goed op te vangen zonder een investering voor een nieuwe wagen te doen. Wees bijtijds met uw aanvraag, vaak hebben uw collega’s vergelijkbare piekperiodes.

ZOEKOPDRACHT

Naar wat voor soort wagen bent u op zoek? Wij helpen u! Als u in plaats van een nieuwe wagen te laten bouwen liever een occasion heeft dan kunt u bij ons een zoekopdracht uitzetten. Wij krijgen regelmatig wagens terug dus zit er altijd wel iets bij wat aan uw wensen voldoet.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast een vrachtwagen huren zijn er ook mogelijkheden voor huurkoop of financial lease van onze nieuwe en tweedehands voertuigen. Onze verkoopadviseurs vertellen u hier graag meer over. Bekijk het actuele wagenpark hieronder of bezoek onze showroom in Rijnsburg.

VERVANGEND VERVOER

Indien het herstel van de schade of het onderhoud aan uw wagen of oplegger langere tijd gaat duren is er de mogelijkheid om (geheel of gedeeltelijk) via Handel & Verhuur een vervanging te huren. Voor de beschikbaarheid van de diverse wagens: handel@theomulder.nl

STEKKERPLAATSEN

Tevens beschikt Theo Mulder BV op de locatie in Rijnsburg over meerdere stekkerplaatsen die u kunt huren. De huurperiode kan variëren van een dag of nacht tot meerdere weken. Op de stekkerlocatie is cameratoezicht aanwezig.

ONS WAGENPARK

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top