skip to Main Content
vragen? Bel 071 402 69 01
HANDEL & VERHUUR
ALLE SOORTEN EN MATEN
WISSELEND AANBOD
NIEUW EN TWEEDEHANDS
HANDEL & VERHUUR

Theo Mulder BV koopt, verkoopt en verhuurt vrachtwagens, aanhangwagens, opleggers, trekkers en rolcontainers. Deze kunnen van elk merk zijn.

AANBOD

Het aanbod wisselt regelmatig door tussentijdse verkoop van de auto’s. Uiteraard komen er ook regelmatig weer nieuwe bij: we bouwen ze tenslotte zelf. Ook  ruilen wij in bij aanschaf van een nieuwe oplegger of bakwagen en de inruilwagens gaan in de verhuur. Uiteraard worden alle wagens en opleggers door onze afdeling APK & Onderhoud zorgvuldig nagekeken en onderhouden, zodat u altijd verzekerd bent van een wagen in perfecte staat.

WAAROM HUREN

Iedereen heeft te maken met rustige en met piekperiodes. Door in een piekperiode een wagen bij te huren heeft u de flexibiliteit om deze periode goed op te vangen zonder een investering voor een nieuwe wagen te doen. Wees bijtijds met uw aanvraag, vaak hebben uw collega’s vergelijkbare piekperiodes.

ZOEKOPDRACHT

Naar wat voor soort wagen bent u op zoek? Wij helpen u! Als u in plaats van een nieuwe wagen te laten bouwen liever een occasion heeft dan kunt u bij ons een zoekopdracht uitzetten. Wij krijgen regelmatig wagens terug dus zit er altijd wel iets bij wat aan uw wensen voldoet.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast verhuur zijn er ook mogelijkheden voor huurkoop of financial lease  van onze nieuwe en tweedehands voertuigen. Onze verkoopadviseur Patrick Zirkzee vertelt u hier graag meer over. Bekijk het actuele wagenpark hieronder of bezoek onze showroom in Rijnsburg.

VERVANGEND VERVOER

Indien het herstel van de schade of het onderhoud aan uw wagen of oplegger langere tijd gaat duren is er de mogelijkheid om (geheel of gedeeltelijk) via Handel & Verhuur een vervanging te huren. Voor de beschikbaarheid van de diverse wagens: patrick@theomulder.nl

STEKKERPLAATSEN

Tevens beschikt Theo Mulder BV op de locatie in Rijnsburg over meerdere stekkerplaatsen die u kunt huren. De huurperiode kan variëren van een dag of nacht tot meerdere weken. Op de stekkerlocatie is cameratoezicht aanwezig.

ONS WAGENPARK

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top