Skip to content
HEKWERKDOEK
BOUWHEKDOEK
DRANGHEKDOEK
SPANDOEK

HEKWERKDOEK: VOOR AFSCHERMING EN RECLAME

HEKWERKDOEK

Een hekwerkdoek is in eerste instantie bedoeld als een ruimtescheiding maar natuurlijk ook uitermate geschikt als reclamedrager. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

MEERDERE DOEKSOORTEN

Er zijn in hoofdlijnen 3 doeksoorten beschikbaar voor een hekwerkdoek. Dit zijn de frontlit (geheel gesloten doek), het meshdoek (met gaatjes om de wind door te laten) en het Soundmesh (nog grotere gaten, laat ook geluid goed door). De frontlit is ook leverbaar met een zwarte achterzijde. De afbeeldingen worden het meest vol van kleur op de frontlit en het meest transparant op de Soundmesh.

WANNEER WELK DOEK?

De keuze voor een bepaald type doek wordt bepaald door de lokale mogelijkheden. Bij een in de grond geplaatst hek kan je bij enkelzijdig beeld het beste meshdoek gebruiken. Wilt u aan twee kanten beeld dan gebruiken we voor beide zijden frontlit. Dit geeft een betere kleurweergave en doordat er aan beide zijden doek zit kunnen ze ook niet los waaien. Op een bouwhek dat alleen in de standaard betonvoeten staat is soundmesh de beste oplossing.

TOEPASSINGEN

De hekwerkdoeken worden toegepast als dranghekdoek, als bouwhekdoek, als scheidingsdoek of als algemeen spandoek. In principe dus overal bruikbaar, zowel binnen als buiten. Maatwerk is de kunst waar het om gaat en vooral bij de langere doeken (we hebben er wel eens eentje van 35 meter) is het goed inmeten natuurlijk van belang.

BEVESTIGEN HEKWERKDOEK

De hekwerkdoeken worden standaard al omgezoomd en voorzien van ringen voor de bevestiging. De doeken kunnen worden vastgemaakt met tie wraps of met spanelastieken. Dit laatste bevelen wij aan op buitenlocaties, dit voorkomt het uitscheuren van ringen bij harde wind.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top