Skip to content
AUTORECLAME
BELETTERING
AFBEELDINGEN
CARWRAP

KIES VOOR EFFECTIEVE AUTORECLAME

Reclame maken voor uw bedrijf doet u misschien via advertenties, social media, billborden of via reclamespotjes, maar heeft u wel eens nagedacht over autoreclame? Theo Mulder BV realiseert op verschillende soorten voertuigen autoreclame. Van autobelettering tot volledige carwrap, alles is mogelijk. Waarom is autoreclame nu zo effectief? Wij leggen het graag uit!

WAAROM IS AUTORECLAME ZO EFFECTIEF?

Reclame op uw auto zorgt ervoor dat u gezien wordt en dat mensen direct weten wat u doet. Het is een perfect medium die voor veel contactmomenten zorgt. Uw (bedrijfs)auto is uw rijdende visitekaartje wat een (potentiële) klant vaak als eerste ziet. De inzet van autoreclame is daarom een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie.

VOORDELEN VAN AUTORECLAME

Reclameborden zijn een effectief medium, maar rijdende reclameborden zijn nog beter. Autoreclame is de ideale manier om uw boodschap zoveel mogelijk te verspreiden. Uw boodschap is tenslotte overal waar u rijdt te zien. Vijf andere voordelen van autoreclame:

  1. Autoreclame werkt 24/7. Waar u ook bent, uw autoreclame maakt in de file, voor het stoplicht en op de parkeerplaats 24/7 reclame voor u.
  2. Bescherming van uw voertuig. Wist u dat autoreclame niet alleen effectief is voor het verspreiden van uw boodschap, maar dat het ook uw auto beschermt? De folie vormt een beschermende laag voor uw auto tegen onder andere krassen en steenslag.
  3. Professionele uitstraling. Een verzorgde auto met autoreclame zorgt voor professionaliteit. U laat zien dat u een serieus bedrijf runt en u kunt uw website en adresgegevens vermelden. Dit schept vertrouwen bij uw doelgroep.
  4. Slimme investering. Als u de kosten voor een advertentie in een dag- of weekblad met de daarbij behorende weergaven vergelijkt met de kosten voor het bestickeren van uw auto, komt u erachter dat autoreclame veel gunstiger is. Daarom is autoreclame een slimme investering.
  5. Eindeloze mogelijkheden. Autoreclame is volledig op maat leverbaar. Dat zorgt ervoor dat uw autoreclame helemaal aansluit op uw huisstijl en het direct herkenbaar is.

SOORTEN AUTORECLAME

Autoreclame is bij Theo Mulder BV voor zowel personenauto’s, bedrijfsauto’s, busjes, vrachtwagens en scooters mogelijk. Heeft u al een ontwerp? Dan kunnen wij meteen aan de slag. Nog geen ontwerp? Dan kan onze ontwerpstudio voor een passend ontwerp zorgen. U kunt uw voertuig laten beletteren met eventueel een ondersteunende afbeelding of u kunt ervoor kiezen om een deel of het gehele voertuig te laten bestickeren, dit kan met behulp van carwrap. Voor welke soort autoreclame kiest u?

AUTOBELETTERING

Autobelettering bestaat uit teksten die op de vlakke delen van de auto worden geplakt. Deze teksten snijden wij uit met onze snijplotter uit gekleurde folie. De autobelettering wordt vervolgens op de auto geplakt. U kunt hierbij denken aan uw bedrijfsnaam, url van de website, contactgegevens of een korte omschrijving van wat u doet. Het is ook mogelijk om uw autobelettering te ondersteunen met een afbeelding. Dan kiest u voor een uitgebreidere versie van autobelettering.

CARWRAP

Wilt u uw autoreclame over uw gehele of juist een gedeelte van de auto? Dat is ook mogelijk door middel van carwrap. Carwrapping is de manier om uw auto een unieke touch te geven. Met een breed scala aan kleuren en patronen is de keuze eindeloos. Uw carwrap ontwerp kan bestaan uit afbeeldingen, teksten en logo’s. Onze ontwerpers maken samen met u een compleet design waarin uw wensen tot uiting komen. Zodra het ontwerp compleet is brengen onze gespecialiseerde wrappers dit professioneel aan op de auto.

MEER WETEN OVER AUTORECLAME?

Klaar om effectief reclame te maken met uw (bedrijfs)auto? Dan is autoreclame zeker een goede optie. Wilt u meer weten over autoreclame? Neem dan contact met ons op. Heeft u al een ontwerp en wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u deze samen met de informatie van de auto, zoals het model en bouwjaar naar ons mailen.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top