Skip to content
TRANSPORTKOELING
24/7 SERVICE
DUURZAAM TRANSPORT
OPTIMAAL KLIMAAT

KLIMAATBEHEERSING DOOR MEERDERE KLIMAATZONES EN GOEDE TRANSPORTKOELING

MEERDERE KLIMAATZONES

De technische mogelijkheden zijn, in combinatie met onze afdeling carrosseriebouw, bijna onbeperkt. Zo kunnen we in een oplegger meerdere klimaatzones maken door middel van schuifzeilen en/of wandpanelen. De zones kunnen variëren in grootte en kunnen elk een eigen instelbare temperatuur en relatieve luchtvochtigheid hebben. Ook een combinatie van vriezen, koelen en verwarmen is mogelijk.

SCHEIDINGSWANDEN

De laadruimte kan voorzien worden van één of meerdere tussenwanden. Dit kan een vaste tussenwand zijn die een aparte “kamer” in de laadruimte maakt of een verplaatsbare tussenwand. De verplaatsbare tussenwand is verplaatsbaar door middel van een railsysteem waardoor maximale flexibiliteit ontstaat. Per compartiment is een eigen temperatuurregeling mogelijk met de diverse koel- en verwarmingssystemen.

KLIMAATBEHEERSING

Klimaatcontrole: uiteraard kunnen onze wagens worden uitgevoerd met meetapparatuur om het binnenklimaat en de werking van het klimaatsysteem te monitoren. Eén keer een niet meer verkoopbare lading hiermee voorkomen en het systeem heeft zichzelf al terugverdiend. Het meet en communicatiesysteem kan zowel actuele informatie naar de chauffeur geven als naar het hoofdkantoor over temperatuur, luchtvochtigheid, luchtcirculatiesnelheid en brandstofniveau koelsysteem. Waar nodig kan er dus tijdig ingegrepen worden.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top