Skip to content
AUTORECLAME
AUTORAMEN TINTEN
UITSTRALING
CARWRAP

LAAT UW AUTORAMEN TINTEN BIJ THEO MULDER

Wilt u uw personenauto of bedrijfswagen een exclusieve uitstraling geven of juist meer privacy creëren voor de inzittende in uw auto? Dan is het laten tinten van uw autoramen een goede optie. Theo Mulder is gespecialiseerd in autoramen tinten. Benieuwd wat de voordelen en de mogelijkheden zijn? Wij vertellen u graag meer.

AUTORAMEN TINTEN BIJ THEO MULDER

Voor het laten tinten van uw autoramen werken wij uitsluitend met de hoogwaardige raamfolies. De kwaliteit van deze raamfolie is uitermate goed en onze specialisten zijn in staat om de dotmatrix dusdanig na te behandelen dat deze scheidslijn vrijwel onzichtbaar wordt. De raamfolies waar wij mee werken zijn van Johnson Window Films. De tintfolies die worden gebruikt voor het tinten van uw autoramen zijn beschikbaar is verschillende gradaties en met verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid. Wij hebben tintfolies met een lichtdoorlatendheid percentage van: 70%, 45%, 30% en 5%. Bent u benieuwd naar de verschillen van de tintfolies? Kom gerust een keer langs bij onze vestiging in Rijnsburg. Wij laten de folies graag aan u zien.

REGELGEVING TINTEN AUTORAMEN

Voordat we uw autoramen tinten is het handig om te weten wat de wettelijke regelgeving hiervoor is. Het is namelijk niet toegestaan om al uw autoramen met elk type folie te laten tinten. De 70% versie, de lichtste variant, is toegestaan voor de voorruit en zijruiten voor de B-stijl. De overige ramen, hier vallen de zijruiten achter de B-stijl en de achterruit onder, mogen met elke folie naar keuze worden getint indien u ook een rechter buitenspiegel heeft.

VOORDELEN AUTORAMEN TINTEN

Het tinten van uw autoramen heeft verschillende voordelen. Het kan niet alleen bijdragen aan meer privacy of een exclusieve uitstraling het is ook voordelig voor de volgende punten:

  • Minder snelle opwarming van uw auto
  • Beperking van inkijk van buitenaf, minder gevoel voor inbraak
  • Minder snelle verkleuring van het interieur door zonlicht
  • Geen rondvliegend glas bij een ruitbreuk, door bijvoorbeeld een aanrijding of inbraak

DRAAIRAMEN

Bij Theo Mulder staat kwaliteit voor op. Dus ook bij het tinten van draairamen zorgen wij dat deze strak en netjes worden getint. Daarom demonteren wij, indien mogelijk en gewenst, de draairamen zodat deze tot aan de rand worden getint en er geen hoekjes kunnen loslaten.

UW AUTORAMEN TINTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over het tinten van uw autoramen? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen 071 402 69 01 of door een e-mail te sturen naar reclame@ttheomulder.nl.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top