Skip to content
RECLAME
RAAMBELETTERING
NAAMSBEKENDHEID
ZICHTBAARHEID

LAAT UW BEDRIJF OPVALLEN, KIES VOOR RAAMBELETTERING

Is uw pand zichtbaar vanaf de weg of bevindt het zich op een locatie waar veel voorbijgangers langskomen? Dan wilt u natuurlijk dat het opvalt. Raambelettering is daarvoor uitermate geschikt en het is ook nog eens een effectieve manier van reclame. Bij Theo Mulder zijn er uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot raambelettering. Wij vertellen u er graag meer over.

VOORDELEN VAN RAAMBELETTERING

De ramen van uw bedrijfspand betekenen meer voor u dan u denkt. Met raambelettering zorgt u niet alleen voor reclame en promotie. Het heeft ook andere voordelen. Het geeft uw bedrijf:

  • Naamsbekendheid. Door duidelijk het logo, de naam of andere herkenbare huisstijlelementen op uw ramen te plakken, weten voorbijgangers direct wat voor bedrijf er gevestigd is. Daarnaast valt het op en vergroot u hiermee de naamsbekendheid van uw bedrijf.
  • Professionele uitstraling. Met een passend ontwerp creëert u een professionele, betrouwbare en sfeervolle uitstraling.
  • Bescherming. Door te kiezen voor raambelettering met zonwerende folie, beschermt u uw producten, overige kantoorspullen, maar ook uw huid tegen UVA-straling. Ook is het een effectieve manier om opwarming van de zon in een pand tegen te gaan.
  • Veiligheid. Door te werken met veiligheidsfolie is uw bedrijfspand meer beschermd tegen inbraken. Doordat de folie extra dik is, maakt dit het lastiger om door het glas te slaan. Mocht het glas toch breken houdt de folie glasscherven bij elkaar.

EIGEN ONTWERP

Wilt u graag raambelettering toepassen bij uw bedrijfspand? Dan is het tijd voor een ontwerp. Bij Theo Mulder besteden wij tijd en aandacht aan het ontwerp. Een bedrijfspand is het visitekaartje voor voorbijgangers en klanten. Daarnaast is het altijd zichtbaar. In het ontwerp willen we graag de uitstraling en professionaliteit van uw bedrijf versterken. We bespreken uitgebreid wat uw wensen zijn. Samen met u komen we tot het optimale ontwerp voor uw raambelettering.

VERSCHILLENDE SOORTEN FOLIES

Er zijn veel verschillende soorten folies die gebruikt worden voor raambelettering. Over het algemeen gebruiken wij bij Theo Mulder de folies van 3M en Avery. Er zijn een aantal hoofdgroepen voor raambeletteringfolie te onderscheiden. Binnen deze hoofdgroepen zijn er nog verschillende variaties mogelijk en kan er gecombineerd worden met uitgesneden logo’s en teksten. De hoofdgroepen folies zijn:

  • Oneway vision folies.
  • Niet licht doorlatende gekleurde folies.
  • Translucent, gedeeltelijk licht doorlatende gekleurde folies.
  • De grijzige etched folies.
  • Full colour geprint op transparant met of zonder witte deklaag.

NOG MEER MOGELIJKHEDEN MET WIT PRINTEN

Bij Theo Mulder is er nog meer mogelijk dankzij het wit printen op gekleurde en transparante folies. Hierdoor kan onder andere een lichte kleurafbeelding toch een mooi contrast krijgen. Daarnaast is het mogelijk om afbeeldingen in het wit met variabele dekkingspercentages te printen waardoor je een doorkijk kan maken. Dat geeft een prachtig artistiek resultaat.

MEER WETEN OVER RAAMBELETTERING?

Bent u klaar om op te vallen en uw bedrijfspand te voorzien van raambelettering? Of wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Neem contact op. U kunt ons bereiken per mail, telefoon of via ons contactformulier.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top