Skip to content
RECLAME
GEVELBORD
NAAMSBEKENDHEID
ZICHTBAARHEID

LAAT UW BEDRIJF OPVALLEN MET EEN GEVELBORD

Valt uw bedrijfspand op? Kunnen voorbijgangers direct zien welk bedrijf in uw pand gevestigd is? Laat uw (potentiële) klanten niet lopen en trek aandacht met opvallende gevelreclame. Bijvoorbeeld met een gevelbord. Het maakt uw bedrijfspand helemaal af. Het straalt daarnaast ook professionaliteit en vertrouwen uit. Bij Theo Mulder is er veel mogelijk op het gebied van gevelborden. Wij vertellen u er graag meer over.

GEVELBORD RECLAME

Reclame aan de gevel door middel van een gevelbord is een van de oudste vorm van gevelreclame. Vroeger werd de bedrijfsnaam op een houten plank geschilderd. Zo konden voorbijgangers zien welk bedrijf er gevestigd was. Tegenwoordig worden gevelborden niet meer van hout gemaakt, maar van een speciaal materiaal én er kan zelfs verlichting in worden verwerkt.

MOGELIJKHEDEN GEVELBORD THEO MULDER

De meeste gevelborden worden op het materiaal Dibont gemaakt. Dat is een aluminium sandwichpaneel met een geschuimde tussenlaag. Dit materiaal is stevig, relatief licht, gemakkelijk op te hangen, heeft een lage uitzettingscoëfficiënt en is ook nog gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast maakt dit materiaal het mogelijk om verschillende vormen te maken. Vaak wordt er gekozen voor een rechthoekig gevelbord. Wilt u graag een ronde vorm? Dan is dat geen probleem. Bovendien kan een gevelbord worden opgehangen met afstandhouders, waardoor er een ruimtelijker effect wordt gecreëerd met een luxe uitstraling.

GEVELBORD MET VERLICHTING

Om het gevelbord zo goed mogelijk te laten opvallen, ook tijdens donkere winterdagen, is het mogelijk om het bord uit te lichten met spots of een lichtlijn. Welke verlichting het beste past bij uw gevelbord is afhankelijk van de maatvoering. De verlichting is er in verschillende sterktes. Daarnaast kan u de verlichting gemakkelijk handmatig bedienen of doormiddel van een schemerschakelaar. Uiteraard werken wij de bedrading van de verlichting netjes weg.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gevelbord of andere soort gevelreclame? Neem contact met ons op. Heeft u al een ontwerp en wilt u graag een gevelbord laten maken? Dan kunt u uw aanvraag rechtstreeks via een e-mail sturen. Wij verzoeken u bij de aanvraag direct foto’s en het ontwerp als bijlage toe te voegen. Wij helpen uw bedrijf graag opvallen met opvallende gevelreclame.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top