Skip to content
MASTVLAG
BANIERVLAG
ONTWERP
ZICHTBAARHEID

LAAT UW EIGEN MASTVLAG MAKEN

De mastvlag is de klassieker onder de vlaggen. Deze vlag is al op grote afstand te zien en daarom ook een perfect communicatiemiddel voor uw bedrijf. Een wapperende vlag trekt aandacht en valt natuurlijk nóg meer op met een mooi ontwerp. Benieuwd hoe het maken van uw eigen mastvlag bij Theo Mulder in zijn werk gaat? Wij vertellen het u graag.

VERSCHILLENDE VLAGGEN EN MATEN

Mastvlaggen zijn er in verschillende soorten en maten. De mastvlag en de baniervlag zijn de meest gekozen vlaggen. Het verschil tussen deze twee? De mastvlag is een wapperende vlag en verkrijgbaar vanaf 70×100 cm tot 300×500 cm. De baniervlag wordt recht gehouden door een banierhouder boven in de mast en hierdoor is de vlag ook zichtbaar als het niet waait. De baniervlag is verkrijgbaar vanaf 80×200 cm tot 150×600 cm. Voordat u het formaat van de vlag kiest, is het belangrijk om dit af te stemmen op de lengte van de vlaggenmast. De basisregel hiervoor is dat de onderzijde van de vlag 3 meter boven de grond blijft wanneer het windstil is.

DE MAST

De masten voor de mastvlag zijn uit verschillende materialen en ook in meerdere vormen te maken. Er kan gekozen worden voor een mast van hout, aluminium of polyester. Daarnaast kan u kiezen voor een ronde of conische vorm. Afhankelijk van de locatie waar uw mastvlag komt en de gewenste hoogte en wisselfrequentie voorzien wij u van een passend advies.

PLAATSEN VAN UW MASTVLAG

Om het gevelbord zo goed mogelijk te laten opvallen, ook tijdens donkere winterdagen, is het mogelijk om het bord uit te lichten met spots of een lichtlijn. Welke verlichting het beste past bij uw gevelbord is afhankelijk van de maatvoering. De verlichting is er in verschillende sterktes. Daarnaast kan u de verlichting gemakkelijk handmatig bedienen of doormiddel van een schemerschakelaar. Uiteraard werken wij de bedrading van de verlichting netjes weg.

UW EIGEN MASTVLAG MAKEN?

Heeft u al een ontwerp of idee voor uw eigen mastvlag(gen)? Stuur ons dan een e-mail . Bij de aanvraag kunt u direct foto’s en het ontwerp bijsluiten. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top