Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

BESPAREN DOOR VERLENGDE LEVENSDUUR EN BETERE ISOLATIE

LANGE LEVENSDUUR

Een Theo Mulder carrosserie gaat makkelijk meer dan 15 jaar mee. Dit in tegenstelling tot de basis transport trailer die in 7 of 8 jaar afgeschreven wordt. Onze materiaalkeuzes en onze manier waarop wij de vrachtwagen carrosserie in elkaar zetten zorgt hiervoor. Daarom is een Theo Mulder Carrosserie van meer dan 20 jaar bijna meer regel dan uitzondering. Standaard gebruiken we een verzinkt chassis en wand- en dakpanelen met extra verstevigde randen. In de wanden zitten geïntegreerde verstevigingen voor het borgen van de lading en het ophangen van de transportkoeling. Dit gecombineerd met oog voor detail en vele ervaren vakmensen maakt Theo Mulder het absolute A-merk onder de carrosseriebouwers.

BETERE ISOLATIE

Theo Mulder gebruikt wandpanelen met een hogere isolatiefactor dan die van onze collega’s. Het effect hiervan is te merken in de werking en het brandstofverbruik van de koelsystemen: ze slaan minder vaak aan en draaien korter. Met een wagen en koeling van Theo Mulder bespaart u dus op het totaal van uw brandstof- en onderhoudskosten voor de koeling.

VRACHTWAGEN LAADKLEPPEN

Laadkleppen zijn er van vele merken en in meerdere soorten. Geheel volgens onze kwaliteitsfilosofie gebruiken wij uitsluitend kleppen van gerenommeerde merken. Met onze ervaring zoeken wij voor u de meest betrouwbare en onderhoudsvriendelijke laadklep uit die past bij uw transportbehoefte. Afhankelijk van de wagenconfiguratie kunt u kiezen uit een achtersluitende laadklep, een onderschuiflaadklep of een volume ondervouwlaadklep.

PLUSPUNTEN

De pluspunten van een Theo Mulder vrachtwagen carrosserie:

  • Tot meer dan 2x langere levensduur
  • Hoge restwaarde bij inruil
  • Lager brandstofverbruik koelsystemen
  • Optie tot actuele informatie over de toestand van uw lading
  • Meer inwendig laadvolume bij gelijke lengte en hoogte
  • Maximale benutting van uw laadruimte
  • Laagst mogelijke operationele kosten per kuub per kilometer
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top