Skip to content
GEVELRECLAME
LED VERLICHT
IN KLEUR GESPOTEN
OOK DUBBELZIJDIG

MEER KLANTEN BEREIKEN? PLAATS EEN LICHTBAK OP UW GEVEL

Gevelreclame door middel van een lichtbak is een handige en efficiënte manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Een lichtbak aan uw gevel zorgt er voor dat uw bedrijf overdag, ’s avonds en ’s nachts goed zichtbaar is. Bij Theo Mulder BV helpen we u graag aan uw perfecte lichtbak zodat u altijd herkenbaar bent voor (potentiële) klanten.

LICHTBAKKEN VAN THEO MULDER BV

De standaard rechthoekige lichtbak bestaat uit 12 of 18 centimeter brede aluminiumprofielen met aan de voorzijde een melkwitte acylaatplaat. Daar worden de unieke teksten op aangebracht. De LED verlichting komt van binnenuit en sluit aan bij de diepte en lichtdoorlatendheid van de voorplaat. Wij maken de lichtbakken zelf en in onze spuiterij krijgt uw lichtbak een persoonlijk ontwerp dat naadloos aansluit op uw huisstijl. Bij Theo Mulder BV kunnen we de lichtbak namelijk voorzien van iedere RAL kleur, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

VARIËRENDE GEVEL LICHTBAKKEN

Naast de standaard lichtbak hebben we nog twee variaties: de doekbak en de uitsteekbak. Lees hieronder verder voor meer informatie over deze twee lichtbakken. De doekbak en uitsteekbak hebben ieder zijn voordelen en zijn toepasbaar voor verschillende reclamedoeleinden.

Lichtgevende doekbak

Een doekbak bestaat uit doeken in plaats van acrylaatplaten. Acrylaatplaten kunnen door het gewicht van grote lichtbakken iets krom gaan staan. We gebruiken voor grotere lichtbakken daarom doeken, omdat we daarmee garanderen dat de lichtbak ongebogen blijft.

Uitsteekbak

In een winkelstraat hangen tientallen uitsteekbakken. Deze lichtbakken zijn dubbelzijdig en zijn haaks op de muur gemonteerd, waardoor een reclame of logo vanaf beide richtingen zichtbaar is. Uitsteekbakken zijn in vele vormen en afmetingen leverbaar.

INTERESSE IN EEN LICHTBAK ALS GEVELRECLAME?

Wilt u meer weten over lichtbakken of andere gevelreclame? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden rondom lichtbakken voor uw gevel, neem gerust contact met ons op.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top