skip to Main Content
GEVELRECLAME
LED VERLICHT
IN KLEUR GESPOTEN
OOK DUBBELZIJDIG

MET EEN LICHTBAK OOK IN HET DONKER IN BEELD

LICHTBAK

De lichtbak is in essentie een gevelbord met daarin de verlichting verwerkt. De oplossing voor als uw openingstijden geheel of gedeeltelijk in de avonduren vallen en u makkelijk vindbaar wilt zijn in het donker.

MATERIALEN

De standaard rechthoekige bak wordt gemaakt uit 12 of 18 cm brede aluminium profielen.  Aan de voorzijde zit een melkwitte acylaatplaat waarop de tekst wordt aangebracht. Binnenin wordt LED-verlichting geplaatst passend bij de diepte en de lichtdoorlatendheid van de voorplaat.

LICHTWEERGAVE

De lichtbak geeft 2 verschillende weergaven. Overdag valt het licht van buiten af op de teksten/afbeeldingen maar als het donker is wordt eea van achteren verlicht. Dit heeft tot gevolg dat de volle kleuren van een print ’s avonds lichter worden weergegeven. Het kan daarom wenselijk zijn sommige teksten of de achtergrond met een blockoutfolie te beplakken om het licht op die plaatsen volledig te blokkeren.

DOEKBAK

De doekbak is een variant waarbij in plaats van met acrylaatplaten met doeken wordt gewerkt. Dit doen we voornamelijk met grotere lichtbakken omdat de acrylaatplaten door hun eigen gewicht de neiging hebben iets krom te gaan staan. Met bakken hoger dan 80 cm kan dit als hinderlijk worden ervaren. Tevens is dit aan te raden bij grotere bakken omdat de platen door de windzuiging bij een storm uit hun profiel getrokken kunnen worden.

UITSTEEKBAK

Dit is een dubbelzijdige lichtbak dit met twee muursteunen haaks op de muur wordt gemonteerd. Hierdoor is uit beide aanlooprichtingen de reclame zichtbaar. Ideaal voor in (smallere) winkelstraten. De uitsteekbak is zowel in rechthoekige als ovale of ronde vorm te maken en afwijkende vormen zijn natuurlijk ook mogelijk.

AFWERKING

Zoals al aangegeven worden de bakken gemaakt van aluminium. Onze eigen spuiterij kan de lichtbak uiteraard voorzien van elke gewenste RAL kleur zodat de uitstraling van de lichtbak beter op uw huisstijl aansluit.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top