Skip to content
GEVELRECLAME
LED VERLICHT
IN KLEUR GESPOTEN
OOK DUBBELZIJDIG

MET EEN LICHTBAK OOK IN HET DONKER IN BEELD

De lichtbak is in essentie een gevelbord met daarin de verlichting verwerkt. Het is dé oplossing voor als uw openingstijden geheel of gedeeltelijk in de avonduren vallen en u makkelijk vindbaar wilt zijn in het donker. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er graag meer over.

KWALITATIEVE MATERIALEN

De standaard rechthoekige bak wordt gemaakt uit 12 of 18 cm brede aluminium profielen. Aan de voorzijde zit een melkwitte acylaatplaat waarop de tekst wordt aangebracht. Binnenin wordt LED-verlichting geplaatst, passend bij de diepte en de lichtdoorlatendheid van de voorplaat.

LICHTWEERGAVE

De lichtbak geeft twee verschillende weergaven. Overdag valt het licht van buiten af op de teksten/afbeeldingen maar als het donker is wordt het e.e.a. van achteren verlicht. Dit heeft tot gevolg dat de volle kleuren van een print ’s avonds lichter worden weergegeven. Het kan daarom wenselijk zijn sommige teksten of de achtergrond met een blockoutfolie te beplakken om het licht op die plaatsen volledig te blokkeren.

DOEKBAK

De doekbak is een variant waarbij met doeken in plaats van met acrylaatplaten wordt gewerkt. Dit doen we voornamelijk met grotere lichtbakken omdat de acrylaatplaten door hun eigen gewicht de neiging hebben iets krom te gaan staan. Met bakken hoger dan 80 cm kan dit als hinderlijk worden ervaren. Dit raden wij ook aan bij grotere bakken. De platen kunnen namelijk door de windzuiging bij een storm uit hun profiel worden getrokken.

UITSTEEKBAK

Een uitsteekbak is een dubbelzijdige lichtbak dit met twee muursteunen haaks op de muur wordt gemonteerd. Hierdoor is uit beide aanlooprichtingen de reclame zichtbaar. Ideaal voor in (smallere) winkelstraten. De uitsteekbak is zowel in rechthoekige als ovale of ronde vorm te maken. Daarnaast zijn afwijkende vormen ook mogelijk.

AFWERKING LICHTBAKKEN

Zoals al aangegeven worden de bakken van aluminium gemaakt. Onze eigen spuiterij kan de lichtbak uiteraard voorzien van elke gewenste RAL kleur zodat de uitstraling van de lichtbak helemaal aansluit op uw huisstijl.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over lichtbakken of andere gevelreclame? Neem dan contact met ons op. Als u al een ontwerp heeft, dan kunt u uw aanvraag het beste rechtstreeks via een e-mail sturen. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp als bijlage toevoegen. Bellen mag natuurlijk altijd, wij helpen u graag.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top