Skip to content
RECLAME
VOETBALBORD
NAAMSBEKENDHEID
SPONSORING

MAAK INDRUK LANGS HET SPORTVELD MET EEN VOETBALBORD

Reclame maken langs het voetbalveld, hockeyveld of op een andere sportclub? Goed idee! Een voetbalbord met reclame langs de lijn is een goede manier om de lokale naamsbekendheid te verhogen én uw sportclub te steunen. Het is een visitekaartje van uw bedrijf. Theo Mulder realiseert het bord helemaal naar wens en op een vakkundige manier. Zien wij uw reclamebord binnenkort langs het veld hangen?

MATERIAAL VOETBALBORD

Wij maken voetbalborden van diverse materialen. De keuze van het materiaal hangt af van de sportvereniging waar u reclame gaat maken. Het voetbalbord wordt langs het sportveld bevestigd, dus moeten de ballen goed opvangen. Een stevig bord is belangrijk om hervorming en deuken te voorkomen. Langs voetbalvelden wordt gebruikgemaakt van borden van 6 mm dik HPL. Dit staat voor High Pressure Laminate. Ook wel laminaat of kunststofplaat wordt genoemd. Langs hockeyvelden gebruiken wij nog dikker materiaal, de 10 mm HPL borden. Zo weet u zeker dat het bord niet direct kapot gaat.

VERSCHILLENDE MATEN

Elke sportvereniging werkt met andere maten voor een voetbalbord. Het is daarom belangrijk om bij uw sportvereniging goed na te vragen welke maten er worden gehanteerd. Het is zonde als het bord net niet past. De meest gangbare maten voor een enkel voetbalbord zijn 2,5 tot 3 meter lang en 75 of 80 cm hoog. Bij ons is het ook mogelijk om langere en hogere borden te produceren. Bijvoorbeeld een bord van 75 cm hoog bij 10 meter lang. Wanneer u kiest voor deze grote borden, bestaan deze wel uit meerdere delen.

KLAAR VOOR PLAATSING

Nadat u het ontwerp en de gewenste maat aan ons heeft doorgegeven, gaan wij met uw bord aan de slag. Veel sportverenigingen hebben zelf een montageteam om de borden te plaatsen. Zij zorgen ervoor dat alle voetbalborden op dezelfde wijze worden geplaatst en dat elk bord op de juiste plek komt. Natuurlijk kunnen wij de borden ook op locatie plaatsen. Het is verstandig om bij te sportvereniging te vragen wat het protocol hiervoor is.

VOETBALBORD LATEN MAKEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN.

Klaar om reclame te maken voor uw bedrijf en de plaatselijke sportvereniging te sponseren? Kies voor een voetbalbord met uw logo, bedrijfsnaam of een afbeelding. Theo Mulder helpt u hier graag bij. Heeft u al een ontwerp of een idee? Stuur dit dan bij voorkeur via de mail naar ons toe. In de aanvraag kunt u eventueel nog foto’s en het ontwerp toevoegen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Samen maken we een opvallend reclamebord voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top