Skip to content
HEKWERKDOEK
BOUWHEKDOEK
DRANGHEKDOEK
SPANDOEK

MAAK RECLAME MET EEN BOUWHEKDOEK

BOUWHEKDOEK

Op zoek naar een mooie manier om te laten zien dat uw bedrijf aan het werk is op een locatie? Of heeft u omheining nodig voor een event? Dan is een bouwhekdoek goed geschikt. Het is daarnaast ook een perfect communicatiemiddel. Wij vertellen u er graag meer over.

GESCHIKT VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

Een bouwhekdoek kan op diverse manieren worden toegepast. Uiteraard als bouwhekdoek, maar ook als dranghekdoek, scheidingsdoek of algemeen spandoek. Het is in principe overal voor te gebruiken en zowel binnen als buiten toepasbaar.

MAATWERK

Wat u ook in gedachte heeft, bij Theo Mulder is (bijna) alles mogelijk. Met maatwerk kunnen wij veel maken. Zo hebben wij al eens eerder een bouwhekdoek van maar liefst 35 meter gemaakt. Wat voor bouwhekdoek heeft u in gedachte?

DOEKSOORTEN

Voor het maken van een bouwhekdoek gebruiken wij meestal drie verschillende soorten doeken. Zo kunt u kiezen voor een frontlit doek, dit is een gesloten doek. Daarnaast is er nog het meshdoek. Dit doek heeft gaatjes om de wind door te laten. Tot slot is er het soundmesh doek. Dit doek heeft nog grotere gaten en laat naast wind, ook geluid door. Heeft u voorkeur voor een bouwhekdoek met een zwarte achterzijde dan is dit mogelijk met het frontlit doek. Wilt u een doek met een afbeelding vol van kleur? Dan kan er ook het beste gekozen worden voor frontlit. Het meest transparante doek is de soundmesh.

KEUZE VOOR HET DOEK

De keuze voor het type doek hangt af van de locatie waar deze wordt geplaatst. Wilt u dat het bouwhekdoek in de grond wordt geplaatst en heeft het ontwerp een enkelzijdig beeld, dan is het meshdoek goed geschikt. Wordt er gekozen voor een dubbelzijdig beeld? Dan gaan we voor de frontlit. Wordt het bouwhekdoek in de standaard betonvoeten geplaatst? Kies dan voor soundmesh.

BOUWHEKDOEK BEVESTIGEN

De bouwhekdoeken van Theo Mulder worden standaard omgezoomd en voorzien van ringen voor de bevestiging. De doeken worden vastgemaakt met spanelastieken of tie wraps. Staat uw bouwhekdoek op een buitenlocaties dan raden wij aan te kiezen voor spanelastieken, dit voorkomt het uitscheuren van de ringen bij een harde wind.

UW ONTWERP AL KLAAR? OF MEER WETEN?

Benieuwd naar meer informatie? Of heeft u al een ontwerp voor een bouwhekdoek? Bij Theo Mulder helpen we u graag verder. Als u al een ontwerp of een idee heeft, dan ontvangen wij die graag via de mail. Wij verzoeken u bij uw aanvraag direct foto’s/ het ontwerp toe te voegen. Bellen mag uiteraard ook, we staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top