Skip to content
GEVELRECLAME
SPANDOEK MET FRAME
MAKKELIJK WISSELBAAR
VERLICHTING MOGELIJK

Opvallen met uw pand? Dan is een geveldoek een goede uitkomst. Een geveldoek is een opvallende vorm van reclame aan de buitenkant van uw pand. Het is verstandig om de ruimte op uw gevel effectief te benutten en te gebruiken als visitekaartje.

UW EIGEN GEVELDOEK

Een geveldoek is een soort spandoek die wordt gespannen in een rechthoekig, aluminium steigerbuizenframe. Geveldoeken kunnen gemaakt worden met een gepersonaliseerd ontwerp en op ieder gewenst formaat. Zo kunt u het perfect laten aansluiten bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

MATERIAAL

Onze geveldoeken zijn gemaakt van mesh. Meshdoeken hebben kleine gaatjes die wind door laten. Dit voorkomt dat het doek scheurt of verbuigt als er wind achter komt. Met bevestigingsbeugels zetten we het steigerbuizenframe vast aan de gevel. Deze beugels bevestigen we om de twee meter om zo eventuele kromtrekking van de buizen te voorkomen. Binnen dit frame plaatsen we het geveldoek, die we op spanning zetten met spanelastieken.

VOORDELEN VAN EEN GEVELDOEK

Een geveldoek is een visitekaartje voor uw bedrijf. Een van de grootste voordelen van een geveldoek is dat het altijd zichtbaar is. Iedereen die langs uw bedrijf komt, zal de opvallende gevel zien. Dit komt de naamsbekendheid van uw bedrijf ten goede. Daarnaast zorgt een geveldoek voor een professionele uitstraling, zeker als uw geveldoek volledig aansluit bij de huisstijl en identiteit van uw bedrijf. Wat ook fijn is, is dat u met een geveldoek onverwachte en bijkomende kosten voorkomt. Met een eenmalige investering heeft u een geveldoek die 24/7 zichtbaar is.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast de ‘standaard’ rechthoekige geveldoeken zijn er bij Theo Mulder BV ook extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een doek die om een hoek van een gebouw gespannen zit, gekleurde buizenframes of een geveldoek met belichting. Meer weten over alle mogelijkheden of heeft u uw ontwerp al klaar? Neem dan contact met ons op!

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top