Skip to content
CARROSSERIEBOUW
TRANSPORTKOELING
APK & ONDERHOUD
SPUITERIJ & RECLAME
OVER THEO MULDER BV

Het bouwen van een carrosserie, het integreren van transportkoeling, het verzorgen van APK & onderhoud, de mogelijkheden van handel & verhuur, de spuiterij en de reclame… Carrosseriefabriek Theo Mulder BV is uw partner. Vakkundig, snel en duurzaam. En dat allemaal met de hoogste kwaliteit. Interesse in een van onze diensten? Wij hebben de juiste vakmensen voor u klaar staan en realiseren voor u een totaalproject. Van bouw tot design, van productie tot oplevering.

VAN TUINBOUW TOT BIOCHEMIE SECTOR

Wat onze klanten ook vervoeren…. Theo Mulder BV heeft voor ieder product of dienst de juiste transportoplossing. Een optimale laadcapaciteit voor deense karren van bloemenexporteurs. Of een ideale transporttemperatuur voor medicijnen of voedsel. Theo Mulder BV is onder andere actief in de sectoren: sierteelt, tuinbouw, retail en biochemie.

AL MEER DAN 100 JAAR ERVARING

Theo Mulder BV heeft al meer dan 100 jaar ervaring. Het begon allemaal in 1913 toen Arend Mulder zich bij de Kamer van Koophandel inschreef als wagenmaker. Door de jaren heen wisten Theo Mulder en zijn zonen meer producten te ontwikkelen. Meedenken met klanten en het realiseren van nieuwe carrosserieën. Daarbij was het mogelijk om uit te breiden naar andere disciplines, zoals de spuiterij, transportkoeling en technisch onderhoud. Voldoen aan de hoge kwaliteitseisen in de transportsector. Daar staat Theo Mulder BV voor.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top