skip to Main Content
PAINT PROTECTION FILM
CARWRAP
WINDOW TINTING
LAKBESCHERMING

PAINT PROTECTION FILM: LAKBESCHERMING TEGEN KRASSEN EN STEENSLAG

BODYFENCE BESCHERMINGS FOLIE

De bodyfence folie is een transparante folie. Het beschermt uw voertuig tegen externe agressies: krassen, steenslag, slijtage, UV-stralen. Deze paint protection film is in zowel een glanzende als matte uitvoering aan te brengen op uw auto. Nagenoeg onzichtbaar en van superieure kwaliteit.

ZELF HELENDE FOLIE

De bodyfence paint protection film regenereert met de hulp van warmte van de zon of van warm water. Krassen verschijnen op de carrosserie bij het gebruik van automatische mechanische carwashborstels, bij het rijden langs struiken langs de weg, tijdens dagelijks gebruik of als gevolg van vandalisme. Al deze krassen zullen dankzij de zelf helende werking van de beschermende bodyfence folie verdwijnen.

ANTI ADHESIE

De bodyfence beschermende film bevat een anti adhesiecomponent. Daarom zullen stof en vuil veel minder snel hechten aan de carrosserie. Reiniging zal minder vaak nodig en aanzienlijk eenvoudiger zijn.

MOGELIJKHEDEN

De bodyfence paint protection film is een zeer transparante film ontwikkeld om het voertuig te beschermen zonder het uiterlijk te veranderen.  Deze film is beschikbaar in zowel glans als matte afwerking.

Als u een glanzende lak heeft en kiest voor de glanzende bodyfence folie is er geen kleurverschil zichtbaar bij de wel geplakte delen ten opzichte van de niet geplakte delen.

Naar keuze kunt u alleen de meest steenslag  gevoelige delen van de auto laten behandelen (motorkap, voorschermen en bumper) tot aan de volledige auto als bescherming tegen krassen van stuiken en dergelijke op portieren etc.

MATERIAALKEUZE

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen van Hexis voor de paint protection film. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over paint protection films? Neem dan contact met op met Theo Mulder Autoreclame. U kunt ons bellen of mailen.  Als u mailt, wilt u dan de relevante informatie van de auto, (merk, model, bouwjaar) meesturen? Of u stuurt een foto van de auto mee, dan zoeken wij die informatie in onze voertuigbibliotheek op. Bellen mag altijd, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top