skip to Main Content

PAINT PROTECTION FILM
LAKBESCHERMING
ZELF HELENDE FOLIE
KWALITEITSMATERIALEN
CARWRAP
AUTO BELETTEREN

PAINT PROTECTION FILM
CARWRAP
WINDOW TINTING
LAKBESCHERMING

PAINT PROTECTION FILM: LAKBESCHERMING TEGEN KRASSEN EN STEENSLAG

De bodyfence folie is een transparante folie. Het beschermt uw voertuig tegen externe agressies: krassen, steenslag, slijtage, UV-stralen. Deze paint protection film is in zowel een glanzende als matte uitvoering aan te brengen op uw auto. Nagenoeg onzichtbaar en van superieure kwaliteit!

BODYFENCE, ZELF HELENDE FOLIE

De bodyfence paint protection film regenereert met de hulp van warmte van de zon of van warm water. Krassen verschijnen op de carrosserie bij het gebruik van automatische mechanische carwashborstels, bij het rijden langs struiken die langs de weg staan, tijdens dagelijks gebruik of als gevolg van vandalisme. Al deze krassen verdwijnen dankzij de zelf helende werking van de beschermende bodyfence folie.

BESCHERMENDE FILM MET ANTI ADHESIE

De bodyfence beschermende film bevat een anti adhesiecomponent. Hierdoor hechten stof en vuil zich minder snel aan de carrosserie. Reiniging is minder vaak nodig en aanzienlijk eenvoudiger.

MOGELIJKHEDEN PAINT PROTECTION FILM

De bodyfence paint protection film is een zeer transparante film ontwikkeld om het voertuig te beschermen zonder het uiterlijk te veranderen. Deze film is beschikbaar in zowel een glanzende als matte afwerking.

Als u een glanzende lak heeft en kiest voor de glanzende bodyfence folie is er geen kleurverschil zichtbaar bij de geplakte delen ten opzichte van de niet geplakte delen.

Naar keuze kunt u alleen de meest steenslag  gevoelige delen van de auto laten behandelen (motorkap, voorschermen en bumper) tot aan de volledige auto als bescherming tegen krassen.

PAINT PROTECTION FILM VAN KWALITEITSMATERIALEN

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmaterialen van Hexis voor de paint protection film. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie geven.

MEER WETEN OVER PAINT PROTECTION FILM?

Wilt u meer weten over paint protection film? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons bellen via 071 402 69 01 of een e-mail sturen naar reclame@theomulder.nl.

Heeft u al een ontwerp? Dan kunt u deze samen met de informatie van de auto, zoals het model en bouwjaar, naar ons mailen. U kunt ook een foto van uw auto mailen, dan zoeken wij de informatie op in onze voertuigbibliotheek.

Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top