Skip to content
BEACHVLAG
RECLAME
ONTWERP
ZICHTBAARHEID

PERSONALISEER EEN EIGEN BEACHVLAG

Beachvlaggen zijn een elegante variant voor de baniervlag. Door de subtiele kromming krijgt de beachvlag een mooie vorm en vallen ze snel op. Een beachvlag is een uitstekende manier om aandacht te trekken en met een mooi ontwerp zijn alle ogen hierop gericht. Uw beachvlag laten maken bij Theo Mulder? Wij vertellen u graag hoe dat in zijn werk gaat.

VERSCHILLENDE MATEN EN VORMEN

Beachvlaggen zijn er in verschillende maten en vormen. De hoogtes kunnen variëren vanaf circa 1,8 meter tot ruim 5 meter. Naast het klassieke rechte model met aan de bovenzijde een ronding, zijn er ook nog andere vormen beachvlaggen. Zo zijn er ook druppelvormige, rechthoekige en halfronde vormen beachvlaggen beschikbaar.

BEACHVLAG STANDAARD

Heeft u een vorm en maat gekozen dan komt er een bijpassende standaard bij. Dit kan een standaard parasol watervoet zijn of een verzwaarde versie van beton. Deze kunt u op elke vlakke ondergrond gebruiken. Daarnaast zijn er ook grondpennen beschikbaar. Handig om uw beachvlag mee in de (harde) grond te plaatsen. Het voordeel van een grondpen is dat u deze in principe kan laten zitten en de vlag daarmee kan laten staan. Een parasolvoet moet elke keer naar binnen gehaald worden.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Een beachvlag is heel makkelijk in gebruik. Na het in elkaar zetten van uw beachvlag hoeft u deze bij het openen van uw winkel, bedrijf of bij aanvang van uw evenement alleen in de standaard te plaatsen. Daarnaast is het wisselen van de beachvlag altijd mogelijk. Een beachvlag is daardoor ook zeker geschikt voor tijdelijke acties of campagnes.

UW EIGEN BEACHVLAG MAKEN

Klaar om uw eigen beachvlag te maken? En heeft u al een ontwerp of idee? Stuur ons dan een e-mail . Bij de aanvraag kunt u direct foto’s en het ontwerp bijsluiten. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top