Skip to content
LICHTBAKKEN
FOTOBEHANG
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

RAAMBELETTERING: INFORMATIEF EN DECORATIEF

RAAMBELETTERING

Ramen, etalageruiten en glazen scheidingswanden zijn uitermate geschikt voor raambelettering. Deze kan je voorzien van elke gewenste kleur en ontwerp. Vanaf een enkelvoudige tekst tot volledig beplakt met bijvoorbeeld oneway vision folie. Banen op zichthoogte om de inkijk af te schermen of de banen juist wat hoger of lager om de boodschap te combineren met uitzicht. In de folie uitgesneden logo’s verwerkt en dit samen met full colour afbeeldingen, alles kan.

ONTWERP EN HUISSTIJL

Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp van de raambelettering. Dit is tenslotte altijd zichtbaar en is dus het visitekaartje voor de passanten en de bezoekers. In het ontwerp willen we onder andere de uitstraling van uw merk versterken. Tegelijkertijd willen we de commerciële boodschap naar buiten brengen en een bepaalde sfeer creëren. Dit mag dan uiteraard weer niet ten koste gaan van de functionaliteit van de ruimte. Samen met u komen wij tot het optimale resultaat.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn heel veel soorten folies van allerlei merken. In hoofdzaak gebruiken wij folies van 3M en Avery. Voor de raambelettering zijn er een aantal hoofdgroepen te ondescheiden:

  • niet lichtdoorlatende gekleurde folies
  • gedeeltelijk licht doorlatende gekleurde folies (translucent)
  • de grijzige etched folies
  • oneway vision folies
  • full colour geprint op transparant met of zonder witte deklaag

Binnen deze hoofdgroepen zijn er nog vele variaties mogelijk en uiteraard kan alles gecombineerd worden met uitgesneden logo’s en teksten.

Bij de raambelettering worden met name lichte kleuren gebruikt. Dit komt omdat het overdag buiten eigenlijk altijd lichter is dan binnen.

WIT PRINTEN

Met onze printer kunnen we ook met wit printen op gekleurde en op transparante folies. Hierdoor kunnen we onder andere lichte kleurafbeeldingen toch een mooi contrast geven voor op de ramen. Of we printen afbeeldingen in het wit met variabele dekkingspercentages waardoor je met de transparantie van de afbeelding een variabele doorkijk kan maken. Hiermee kan je schitterende artistieke resultaten bereiken.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over deze uitgebreide mogelijkheden neem dan contact met ons op.  Dit kan uiteraard per mail, via ons contactformulier of per telefoon.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top