skip to Main Content
Vacature Werkplaats Chef

RECEPTIONIST(E)

Theo Mulder BV verwelkomt graag een nieuwe receptionist(e)!

Ons bedrijf:
Al meer dan 100 jaar is Theo Mulder BV specialist in het bouwen van de carrosserie, het plaatsen en onderhouden van de transportkoeling, het regelen van APK & onderhoud aan uw vrachtwagen, het in kleur spuiten van de carrosserie en het produceren en monteren van uw autoreclame op de carrosserie. Via de handel & verhuur hebben wij ook diverse wagens te huur en/of te koop.

Op de afdeling APK / Reparatie zijn we op zoek naar een enthousiaste

Receptionist(e)
Zowel fulltime als parttime behoort tot de mogelijkheden

Wat ga je bij ons doen?

Als receptionist(e) heb je de meest gevarieerde werkweek die je maar kunt bedenken. Je bent zowel naar buiten toe als binnen het bedrijf een onmisbare schakel!

Om te beginnen verzorg je het klantencontact. Je ontvangt klanten aan de balie, neemt het mail- en telefoonverkeer voor je rekening, helpt klanten bij klachten en tot slot benaderen je klanten proactief voor commerciële activiteiten. Kortom, je bent continu onder de mensen!

Daarnaast ga je ook intern een steentje bijdragen. Denk aan het plannen van werkzaamheden in de werkplaats (in samenspraak met de werkplaats chef), het bestellen van de juiste onderdelen en het coördineren van activiteiten voor de koeling en spuiterij.

Tot slot verwerk je vanzelfsprekend alle receptiewerkzaamheden en facturaties zorgvuldig in de administratie.

Waar kom je terecht?

Wij zijn een organisatie met personen die het hart op de tong hebben, we zijn wars van politiek en hebben maar één belang en dat is het groepsbelang. Spreekt deze bedrijfscultuur je aan en houd je van uitdagingen? Dan voel jij je vast thuis bij ons!

Wat verwachten we van jou?

Natuurlijk zijn er een aantal dingen die onmisbaar zijn bij jouw toekomstige functie. We zetten deze voor je op een rijtje:

  • MBO / HBO denk- en werkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis van Microsoft Office en goede computervaardigheden
  • Het bezitten van een rijbewijs
  • Bij voorkeur affiniteit met techniek / auto’s

Wij zoeken een enthousiaste werknemer met een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling, die tegelijkertijd ook gestructureerd werkt en commercieel ingesteld is. Als visitekaartje van het bedrijf verwachten we dat je ieder moment van de dag klaar kunt staan voor onze klanten. Flexibiliteit is ‘’the key’’.

Ben je enthousiast en heb je interesse voor deze vacature stuur dan een korte brief met CV naar:

Theo Mulder BV
t.a.v. Marieke Mandas, HR Adviseur
personeel@theomulder.nl

Back To Top