Skip to content
RECLAME
HEKWERKDOEK
AFSCHERMING
MAATWERK

RECLAME EN AFSCHERMING MET EEN HEKWERKDOEK

Heeft u afscherming nodig voor een bouwlocatie? Of wilt u uw bedrijventerrein afzetten en tegelijkertijd het zicht beperken én reclame maken voor uw bedrijf? Dan is een hekwerkdoek van Theo Mulder met bedrukking een goede optie. Deze kan op veel plekken en manieren worden toegepast. Bijvoorbeeld als dranghekdoek, scheidingsdoek, algemeen spandoek of als bouwhekdoek. Het is overal te gebruiken, zowel binnen als buiten. Benieuwd naar de mogelijkheden van een hekwerkdoek? Lees dan verder!

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Kiest u voor een hekwerkdoek? Hierbij zijn er drie doeksoorten beschikbaar. Op zoek naar een geheel gesloten doek? Dan werken wij met frontlitdoek. De frontlit is ook leverbaar met een zwarte achterzijde. Wilt u een doek met gaatjes om de wind door te laten? Hiervoor is het meshdoek de beste oplossing. Tot slot is er nog het soundmeshdoek. Deze heeft nog grotere gaten en laat ook geluid goed door. Op alle doeken kan reclame worden gedrukt. Denk hierbij aan een logo, slogan of afbeelding. Belangrijk om te weten: bedrukkingen op het frontlitdoek zijn vol van kleur en uitingen op het soundmeshdoek het meest transparant.

WANNEER KIEST U VOOR WELK HEKWERKDOEK?

De keuze voor een doek ligt aan uw wensen en de mogelijkheden. Wanneer er een hek in de grond geplaatst wordt met aan één zijde een bedrukking, adviseren wij het meshdoek. Wilt u aan beide zijden reclame? Kies dan voor beide zijden het frontlitdoek. Dit geeft namelijk een betere kleurweergave en door aan beide kanten een doek te bevestigen kan het ook niet loswaaien. Voor een hekwerk op een bouwplaats wat in een betonvoet wordt bevestigd, adviseren wij soundmeshdoek.

MAATWERK HEKWERKDOEK

Bij Theo Mulder is er veel mogelijk ook op het gebied van hekwerkdoeken. Heeft u een bijvoorbeeld een extra lang hekwerkdoek nodig? Geen probleem. Wij maken vaker doeken van 35 meter of langer. Wij vinden het belangrijk dat er met u wordt meegedacht en krijgt waar u naar zoekt. Daarom leveren wij maatwerk voor elk project.

HEKWERKDOEK BEVESTIGEN

Onze hekwerkdoeken worden standaard omgezoomd en voorzien van ringen om het doek aan het hek te bevestigen. De doeken kunnen dan worden vastgemaakt met spanelastieken of met tie wraps. Voor buitenlocaties raden wij spanelastieken aan. Dit voorkomt het uitscheuren van ringen bij een harde wind.

DIRECT BESTELLEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.

Meer weten over de mogelijkheden van een hekwerkdoek? Neem contact met ons op. Is er al een ontwerp voor de bedrukking? Stuur ons dan via de e-mail de foto’s en het ontwerp direct mee.  Natuurlijk zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top