Skip to content
HOCKEYBORD
RECLAMEBORD
SPONSORBORD
ONTWERP

TREK DE AANDACHT MET EEN HOCKEYBORD LANGS HET VELD

Reclameborden langs de zijlijn van uw favoriete sportclub zorgen voor zichtbaarheid. Bovendien voegen ze kleur toe aan het sportcomplex en dragen ze bij aan de inkomsten van de vereniging. Bent u op zoek naar een opvallend hockeybord in een specifiek formaat om uw zichtbaarheid langs het veld te vergroten? Theo Mulder zorgt voor een geschikt ontwerp dat aansluit bij uw wensen.

HOCKEYBORD

Wij ontwerpen hockeyborden van verschillende materialen met vakmanschap. De keuze van het materiaal is afhankelijk van de sportclub waar u reclame wilt maken. Het hockeybord wordt langs het veld bevestigd en moet bestand zijn tegen de impact van hockeyballen. Een stevig bord is daarom van groot belang. We maken langs het hockeyveld dan ook gebruik van High Pressure Laminate borden. Dit materiaal staat ook bekend als laminaat of kunststofplaat. Zo bent u ervan verzekerd dat het bord niet direct beschadigd raakt wanneer er een hockeybal tegenaan komt

VERSCHILLENDE AFMETINGEN

Elke sportclub hanteert andere afmetingen voor een hockeybord. Daarom is het belangrijk om bij de betreffende sportclub na te vragen welke afmetingen zij gebruiken. De meest gangbare afmetingen voor hockeyborden variëren van 2,5 tot 3 meter in lengte en 75 of 80 cm in hoogte. Bij Theo Mulder is het ook mogelijk om langere of hogere borden te laten maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een bord van 75 cm hoog en 10 meter lang? Geen probleem. Houd er wel rekening mee dat grote borden uit meerdere delen bestaan.

HOCKEYBORD PLAATSEN

Heeft u het ontwerp gereed? Dan gaan wij aan de slag met uw bord. Nadat we het ontwerp op het hockeybord hebben aangebracht, kan het geplaatst worden. De meeste sportclubs beschikken over een eigen montageploeg om de borden te plaatsen. Zij zorgen ervoor dat alle hockeyborden op dezelfde manier worden geplaatst en op de juiste plaats hangen. Als uw club geen montageploeg heeft, kunnen wij de borden ook ter plaatse ophangen. Informeer bij de sportclub naar het protocol, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR UW EIGEN HOCKEYBORD

Klaar om reclame te maken langs het veld? Kies voor een hockeybord met uw logo, bedrijfsnaam of een passende afbeelding. Bij Theo Mulder helpen we graag. Stuur uw ontwerp of idee per e-mail naar ons, dan nemen wij contact met u op.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top