Skip to content
VRACHTWAGENBELETTERING
VOERTUIGRECLAME
CARWRAP
RECLAME OP UW VRACHTWAGEN

Op zoek naar een effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten en onder de aandacht te brengen bij het grote publiek? Daar helpen we u graag bij. Met reclame op vrachtwagens kunt u uw boodschap, merk of bedrijf op een opvallende manier aan veel mensen laten zien. Wij maken van iedere vrachtwagen een rijdend visitekaartje.

WAAROM RECLAME PLAATSEN OP VRACHTWAGENS?

Reclame op vrachtwagens is een krachtige en kostenefficiënte manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Vrachtwagens zijn veel en vaak onderweg en leggen grote afstanden af. Uw naam, logo, afbeelding of iets dergelijks zien potentiële klanten op snelwegen, in steden, dorpen, drukke wegen en veerboten.

Vrachtwagenreclame wordt snel opgemerkt. Een opvallend logo of aantrekkelijke advertentie op een vrachtwagen trekt de aandacht van passerende automobilisten en andere weggebruikers. En dat allemaal door een eenmalige investering, ofwel een eenmalige bestickering van een vrachtwagen.

VRACHTWAGENRECLAME BIJ THEO MULDER BV

Bij Theo Mulder BV is er wat betreft reclame op vrachtwagens veel mogelijk. Heeft u al een ontwerp of idee voor de bestickering van de vrachtwagen? Dan gaan wij daar direct mee aan de slag. Nog geen ontwerp of idee? Onze ontwerpstudio helpt graag met een passend en uniek design.

Daarnaast kunt u kiezen uit het plaatsen van enkel uw logo, een tekst of illustratie op zowel de zijkant(en) of achterkant van de vrachtwagen. Wij zorgen voor een passend ontwerp en een vrachtwagen naar wens.

MEER WETEN OVER RECLAME OP VRACHTWAGENS?

Wilt u meer weten over het plaatsen van reclame op vrachtwagens? Onze experts helpen u graag verder. Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

RECENTE PROJECTEN VOOR AUTORECLAME

Prominent Bouw
Prominent Bouw
Heemskerk Fleurs
Prominent BouwHeemskerk Fleurs

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top