Skip to content
LICHTBAKKEN
FOTOBEHANG
GEVELRECLAME
ONTWERPSTUDIO

RECLAME: ONTWERP, PRODUCTIE EN UITVOERING MONTAGE

RECLAME

Theo Mulder Reclame levert uw carrosserie af in elke gewenste kleur en opdruk. Zo bepaalt u zelf welke uitstraling de carrosserie krijgt en wordt uw vervoersmiddel het visitekaartje van uw bedrijf. De afdeling Reclame verzorgt het ontwerp en de uitvoering. Ook bestaande carrosserieën, trekkers, bussen en andere auto’s binnen uw wagenpark kunnen we van een fris nieuw jasje voorzien.

RECLAME ONTWERP

Het ontwerp wordt door ons gemaakt met behulp van de laatste softwaretechnieken en programma’s. We hebben de beschikking over een uitgebreide voertuigbibliotheek en gebruiken de laatste versies van onder andere Photoshop, Illustrator en Indesign. Afgestemd op uw wensen en passend bij uw huisstijl.

RECLAME PRODUCTIE

Voor het maken van uw reclame beschikken we over een 8 kleuren eco-solventprinter met een zeer mooie afdrukkwaliteit, een bijpassende laminator om de levensduur van de prints te verlengen tot 7 jaar en een snijplotter om uit zowel geprinte als voorgekleurde media alle mogelijke figuren uit te snijden. Deze combinatie maakt dat we eigenlijk elk ontwerp en elke kleur in eigen huis kunnen maken. Zelfs wit printen op een transparant of gekleurd materiaal is mogelijk.

VAKMANSCHAP

Tot aan de eeuwwisseling waren de printers niet van dusdanige kwaliteit dat deze een  kleurverloop in een bloemdecoratie aan konden. Tot deze tijd werden deze door ons dus altijd met de hand geschilderd. Hoewel de printers tegenwoordig een stuk beter zijn beheerst onze zeer ervaren medewerker Theo Kuyt dit vak nog steeds als geen ander en al menige door zijn hand geschilderde bloem siert de Nederlandse snelweg.

SPUITERIJ

In nauwe samenwerking met de spuiterij worden kleuren van verf en printwerk in het ontwerp op elkaar afgestemd. Mede hierdoor zijn onder andere ingespoten teksten mogelijk en de spuiterij kan zelfs een gespoten kleurverloop aanbrengen. Ook tafels, stoelen, kasten, balies en alles waar verf of vinyl op houd kunnen we van elke gewenste kleurcombinatie voorzien.

NOG MEER MOGELIJK?

Natuurlijk maken we nog veel meer. We maken onder andere gevelborden, wand vullend fotobehang, spandoeken, vlaggen en raamdecoraties. En in combinatie met de metaalbewerkingsafdeling van de carrosseriebouw maken  wij zelf onze lichtbakken en reclamezuilen. Meer over de mogelijkheden vindt u op de onderliggende pagina’s en de projectpagina.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top