Skip to content
RECLAMEZUIL
WEGWIJZER
UNIEKE VORMGEVING
ONTWERP

DE RECLAMEZUIL: WEGWIJZER VAN FORMAAT

RECLAMEZUIL

Een reclamezuil aan de weg is als een extra visitekaartje voor uw bedrijf. Een zuil bij uw bedrijf fungeert als een duidelijke wegwijzer voor uw klanten en is tegelijkertijd een permanente bedrijfsreclame.

CREATIEVE VORMGEVING

Theo Mulder bv kan de reclamezuil in alle mogelijk denkbare vormen voor u maken. Met een opvallend en artistiek design creëert u extra attentiewaarde en kunt u de kernwaarden van uw bedrijf beter tot uitting laten komen. De zuilen zijn zowel onverlicht als intern verlicht te maken. De niet verlichte zuilen kunnen ook door bijvoorbeeld grondspots aangelicht worden voor een extra sfeervolle uitstraling.

EIGEN PRODUCTIE

Theo Mulder bv beschikt over een eigen metaalbewerkingsafdeling en over een eigen spuiterij zodat uw reclamezuil geheel naar uw eigen specifieke wensen in elk formaat en in elke gewenste kleur voor u op maat gemaakt kan worden. Vanzelfsprekend wordt er voor het vervaardigen van uw reclamezuil gewerkt met materialen van hoogstaande kwaliteit zodat uw zuil vele jaren mee kan.

PLAATSING

Voor het plaatsen van een grote reclamezuil is een deugdelijke fundering noodzakelijk. Indien deze nog niet aanwezig is wordt dit bij het plaatsingsproces voor u verzorgt. Tevens kan het plaatsen vergunningsplichtig zijn in uw gemeente. Informeer dus vooraf bij uw gemeente wat de spelregels zijn.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top