Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

SPECIALIST IN GEKOELD TRANSPORT OPLOSSINGEN

SPECIALISATIES

Wij zijn expert in het bouwen van vrachtwagens voor gekoeld transport. Of het nu gaat om bloemen, planten, groente, fruit, vlees, vis of medicijnen. Voor alles wat gekoeld vervoert moet worden hebben wij een prima oplossing. En als het om bloemen en planten gaat kunnen we ons zelf DE specialist noemen. Hierin hebben we ondertussen meer dan 100 jaar ervaring.

LIJNRIJDERS UITVOERING

De “lijnrijders” uitvoering is bedoeld om er bloemen en planten mee te verkopen bij de bloemenwinkels. Dit is meestal een bakwagen uitgevoerd met zijdeur en trap, verlichting in de laadbak en een railsysteem om de bloemenkarren vast te zetten. De deur en de trap zijn zowel in een handmatig bediende als automatisch bediende versie beschikbaar. De verlichting kan natuurlijk helemaal volgens de wensen aangebracht worden.

BLOEMEN TRANSPORT UITVOERING

De bloemen transport uitvoering is bedoeld voor levering per veilingkar (Deen). Dit kunnen dus zowel opleggers zijn, LZV’s of bakwagens met eventueel een aanhanger. Door slim om te gaan met de wanddikte in verhouding tot de afmetingen van de bloemenkarren kunnen de karren geblokt geladen worden waardoor het transportoppervlak maximaal benut kan worden.

VERSWAREN TRANSPORT UITVOERING

Bij het transport van levensmiddelen wordt de hygiënecode van groot belang. Om hieraan te kunnen voldoen is het onder andere van belang de rails voor de ladingsborging in RVS uit te voeren en te zorgen voor een extra goede luchtcirculatie en klimaatbeheersing. Voor elke voedselverwerker en/of producent is een HACCP-plan verplicht en wij kunnen de wagens dusdanig maken dat deze aan de juiste regelgeving in deze voldoen.

VOOR ALLES EEN OPLOSSING

Staat hier nog niet tussen wat u nodig heeft? Neem contact met ons op en wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor u tot een ideale transportoplossing te komen.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top