Skip to content
SPUITERIJ
SCHADEHERSTEL
DESIGN
VRACHTWAGEN SPUITEN

DE SPUITERIJ ZET UW NIEUWE VRACHTWAGEN STRAK IN DE LAK

SPUITERIJ

De spuiterij van Theo Mulder BV levert uw carrosserie af in elke gewenste kleur en opdruk. De spuiterij brengt de basiskleur aan op uw carrosserie. In nauwe samenwerking met u en de afdeling reclame wordt dit het rijdende visitekaartje van uw bedrijf.

CAPACITEIT EN KWALITEIT

De spuiterij heeft vier geavanceerde spuitcabines én een eigen voor- en nabewerkingsruimte. Twee van de cabines zijn uitgerust met een liftsysteem met een werkhoogte tot 5 meter zodat de opleggers snel en efficiënt in de juiste kleur gespoten kunnen worden. Voor het spuiten gebruiken wij uitsluitend gewone en metallic verven van AKZO, ook Nederlandse topkwaliteit.

PROCES

Om de spuitcabines optimaal te benutten zijn hier gemiddeld 8 man bezig. In de voorbewerkingsruimte worden zaken als bumpers, rubbers, lampen enzovoorts gedemonteerd. Na het nodige schuur, polijst en poetswerk gaan alle spullen de spuitcabine in waar deze worden gespoten. Hierna wordt alles bij de nabewerking weer keurig in elkaar gezet.

DESIGN & HUISSTIJL

Zowel voor nieuwe als bestaande carrosserieën maakt de afdeling reclame de ontwerpen en brengt deze dan samen met de spuiterij aan op de wagen. Als het gehele design is  aangebracht kan het gehele voertuig worden voorzien van een extra vernislaag.  Zo blijft het design jarenlang beschermd tegen weersinvloeden. Wilt u de huidige uitstraling van uw wagenpark een nieuw jasje geven? Of heeft u andere zaken die een nieuw kleurtje nodig hebben? Theo Mulder BV spuit ook tafels, stoelen, balies, lantaarnpalen, veilingkarren en alle andere dingen zolang ze maar in de spuitcabine kunnen.

VAKMANSCHAP

Verf spuiten is een vak waarin de ervaring van de spuiter een grote rol speelt. Teveel verf geeft druipers en oneffenheden, te weinig is natuurlijk ook niet goed en dan doe je dit al lopend op liftplatformen die tijdens het spuiten ook omhoog en omlaag bewegen over een lengte van 13 meter of meer.

SCHADEHERSTEL

De spuiterij is uiteraard ook nauw betrokken bij het schadeherstel van de afdeling APK & Onderhoud. Nadat de te herstellen elementen binnen zijn gekomen of hersteld brengen wij die op de juiste kleur. De wagen is weer als nieuw.

Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV
Spuiterij Theo Mulder BV

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top