Skip to content
AUTORECLAME
BELETTERING
CARWRAP
TIPS

TIPS VOOR EFFECTIEVE AUTORECLAME

Autoreclame is een hele effectieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Uw boodschap is overal waar u rijdt te zien. Ook (potentiële) klanten zien de reclame op uw auto. In normaal verkeer is autoreclame ongeveer 90 seconde zichtbaar. In die 90 seconden wilt u een goede indruk maken bij uw (potentiële) klanten. Theo Mulder BV heeft alles in huis om uw auto te voorzien van autoreclame. Maar hoe zorgt u voor effectieve autoreclame? Wij hebben een aantal tips.

8 TIPS VOOR GOEDE AUTORECLAME

Er zijn verschillende manieren om autoreclame toe te passen. Gaat u voor een tekst, afbeelding, logo, een combinatie of juist reclame over de gehele auto? Welke optie(’s) u ook kiest er zijn een aantal tips waar u rekening mee moet houden om de reclame op uw auto te laten slagen. Wij hebben deze tips voor u op een rijtje gezet.

  1. Kies voor een duidelijk lettertype. Sierlijke letters zijn mooi, maar vaak slecht leesbaar vanaf een afstand.
  2. Ga voor een heldere en duidelijke afbeelding of logo. Een afbeelding of logo moet helder en scherp zijn, dit zorgt niet alleen voor professionaliteit maar ook dat het van een afstand nog goed te zien is.
  3. Kies eventueel voor symbolen. Om duidelijk te maken wat uw bedrijf doet, kunnen symbolen goed werken.
  4. Ga voor een korte maar krachtige boodschap. Potentiële klanten hebben vaak maar kort de tijd om de auto te bekijken. Een lange boodschap heeft op een auto bijna geen effect.
  5. Vermeld een aantal hoofdactiviteiten van uw bedrijf. Wanneer alleen de bedrijfsnaam staat vermeld weten klanten nog steeds niet waar u en uw bedrijf voor staan.
  6. Vermijd moeilijke vaktermen. Niet elke potentiële klant heeft kennis van de branche waarin u werkt. Door zo min mogelijk moeilijke vaktermen te gebruiken is uw boodschap voor iedereen leesbaar en duidelijk.
  7. Vergeet het visuele aspect niet. Denk goed na over belettering in combinatie met kleur van uw auto. Unieke kleurencombinaties vallen het meeste op.
  8. Laat uw autoreclame aansluiten bij uw huisstijl. Zorg ervoor dat uw autoreclame nauw aansluit bij uw huisstijl, zo kunnen (potentiële) klanten u direct herkennen.

AUTORECLAME OP MAAT

Alles is mogelijk met autoreclame bij Theo Mulder BV. Heeft u al een ontwerp? Dan kunnen wij direct voor u aan de slag. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem, dan maakt onze ontwerpstudio samen met u een passend ontwerp. Daarnaast is het mogelijk om uw auto te bestickeren met letters, afbeeldingen, logo’s of u kunt kiezen om, door middel van carwrap, een gedeelte of de gehele auto te bestickeren.

KLAAR OM AUTORECLAME TOE TE PASSEN?

Of u nu kiest voor letters, logo’s, afbeeldingen, symbolen of een gehele carwrap bij Theo Mulder BV is alles mogelijk. Wilt u meer weten over autoreclame? Neem dan contact met ons op. Heeft u al een ontwerp klaarliggen en wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u dit samen met informatie van uw auto, zoals het model en bouwjaar naar ons mailen. Voor u het weet rijdt u rond met prachtige en effectieve reclame op uw auto.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top