Skip to content
TRANSPORTKOELING
24/7 SERVICE
DUURZAAM TRANSPORT
OPTIMAAL KLIMAAT

Als u werkzaam bent in de transportsector, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat goederen in optimale staat aankomen. De transportkoeling is hierbij van cruciaal belang. Maar wat is dit precies, waarom is het zo belangrijk en hoe zorgt u voor de beste transportkoeling?

Wat is transportkoeling?

Transportkoeling is het proces van het koelen of verwarmen van goederen tijdens het transport. Dit wordt vaak gedaan met behulp van speciale koelmachines die in voertuigen zijn geïnstalleerd, zoals vrachtwagens, koeltrailers en bestelwagens. Het doel is om ervoor te zorgen dat temperatuurgevoelige goederen, zoals voedsel, medicijnen en bloemen op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport. Op deze manier blijft de kwaliteit en veiligheid van de goederen gewaarborgd.

Transportkoeling bij Theo Mulder BV

Bij Theo Mulder BV hebben we een gespecialiseerde afdeling voor transportkoeling. Wij zijn experts in het installeren en onderhouden van koelsystemen. Onze geavanceerde technologie zorgt voor de perfecte omstandigheden zodat uw producten veilig naar hun bestemming worden vervoerd. We installeren onze koelsystemen op voertuigen die in onze eigen fabriek zijn gebouwd, maar ook op voertuigen die elders zijn geproduceerd.

Energievoorziening van transportkoeling

Bij transportkoeling is de energievoorziening van het klimaatsysteem erg belangrijk. Bij Theo Mulder BV zijn er diverse opties: een onafhankelijke dieselmotor die wordt aangedreven door het voortuig zelf, elektriciteit (220V) en hydro-elektrisch. Daarnaast is het ook mogelijk om combinaties van deze opties realiseren. Zo kan bijvoorbeeld tijdens het rijden gebruik worden gemaakt van de automotor, terwijl tijdens het laden en lossen de dieselmotor of netstroom wordt gebruikt.

Onderhoud en service

Om ervoor te zorgen dat uw transportkoeling altijd optimaal werkt, is regelmatig onderhoud essentieel. Ook hiervoor en voor het voldoen aan de CFK F-gassenkeuring kunt u bij ons terecht. Wetgeving vereist jaarlijkse keuring voor systemen met meer dan drie kilogram aan koudemiddelen. Wij hebben vijf gekwalificeerde keurmeesters die deze keuring uitvoeren. We streven ernaar om het onderhoud van uw installatie zoveel mogelijk te combineren met regulier voertuigonderhoud en/of keuringen op onze APK en Onderhoudsafdeling. Met onze 24/7 storingsservice staan onze medewerkers altijd voor u klaar om storingen op te lossen.

Meer weten over de mogelijkheden van transportkoeling?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van transportkoeling bij Theo Mulder BV? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top