Skip to content
TRANSPORTKOELING
24/7 SERVICE
DUURZAAM TRANSPORT
OPTIMAAL KLIMAAT

TRANSPORTKOELING VOOR ALLE SOORTEN TRANSPORT

TRANSPORTKOELING

De afdeling transportkoeling van Theo Mulder BV verzorgt de opbouw en het onderhoud van koelmachines. Onze duurzame installaties zorgen voor een optimaal klimaat, waardoor u uw producten onder de juiste omstandigheden vervoert naar de eindbestemming. De koelmachines passen wij toe op wagens uit onze eigen carrosseriefabriek en op wagens die ergens anders zijn gefabriceerd.

ADVIES

Koel- en klimaatbeheersingsinstallaties zijn er in vele soorten. Onze verkoopadviseur Theo van Velzen gaat samen met u kijken welke het meest geschikt voor u is. Overwegingen voor de transportkoeling die hierbij een rol spelen zijn de diverse soorten ladingen die u wilt vervoeren, de locaties waar u moet laden en lossen, of de wagen regelmatig lang stil staat, naar welke gebieden u rijd etc.

MOGELIJKHEDEN

De technische mogelijkheden voor de transportkoeling zijn, in combinatie met onze afdeling carrosseriebouw, bijna onbeperkt. Zo kunnen we in een oplegger meerdere klimaatzones maken die kunnen variëren in grootte en die elk een eigen instelbare temperatuur en relatieve luchtvochtigheid hebben. Ook een combinatie van vriezen en koelen is mogelijk.

ONAFHANKELIJK

Theo Mulder BV is een niet merk gebonden installateur van koelinstallaties. Met elk erkent kwaliteitsmerk onderhouden wij nauwe banden. Dit zijn onder andere Thermoking, Carrier, TRS, Konvecta en Mitsubishi. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van koelen, klimaatbeheersing en verwarmen.

ENERGIEVOORZIENING TRANSPORTKOELING

Een van de belangrijkste aspecten voor de transportkoeling is de energievoorziening van uw klimaatinstallatie. Theo Mulder BV geeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden: onafhankelijke dieselmotor, op automotor, op elektra (220V netspanning) en hydro-elektrisch. Ook is een combinatie mogelijk zodat tijdens het rijden de automotor het werk voor u doet, tijdens laden/lossen de dieselmotor of netstroom en netstroom op de stekkerplaats.

24/7 ONDERHOUD EN SERVICE

Ook het (periodiek) onderhouden van koelapparatuur en de CFK F-gassenkeuring is bij ons in vertrouwde handen. Voor units met een inhoud van meer dan drie kilogram aan koudemiddelen is een jaarlijkse CFK F-gassenkeuring door een gecertificeerd bedrijf wettelijk verplicht. Theo Mulder BV heeft 5 erkende keurmeesters die deze keuring voor u verzorgen. De service aan de installatie combineren wij waar mogelijk met het reguliere voertuigonderhoud en/of keuring op onze afdeling APK & Onderhoud. Bij storingen staan onze medewerkers 24/7 klaar om deze op te lossen.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top