Skip to content
RECLAME
GEVELDOEK
NAAMSBEKENDHEID
ZICHTBAARHEID

TREK AANDACHT MET HET PLAATSEN VAN EEN GEVELDOEK

Reclame op de gevel is het eerste wat in het oog sprint als iemand uw bedrijfspand passeert. Bezoekers en potentiële klanten vormen bij het zien van de gevel al hun eerste indruk over het bedrijf. Daarom is het belangrijk om deze plek goed te benutten en de gevel te gebruiken als een visitekaartje. Bij Theo Mulder BV is er veel mogelijk op het gebied van gevelreclame, waaronder het laten maken en plaatsen van een geveldoek.

GEVELDOEK

Het plaatsen van een geveldoek is een mooie manier om iets op uw gevel te laten zien. Het is een spandoek in een buizenframe. Het frame bestaat uit aluminium steigerbuizen die met de hoekstukken een rechthoekig raamwerk vormen. Dit materiaal is extra stevig en bestand tegen weer en wind. Door middel van bevestigingsbeugels wordt het raamwerk aan de muur vastgezet en door spanelastieken wordt het doek op spanning gehouden. Om het kromtrekken van de buizen te voorkomen, bevestigen we een beugel om de 2 meter. Het doek bestaat uit mesh, wat kleine gaatjes bevat om enige winddoorlatenheid te geven als de wind achter het geveldoek komt.

VOORDELEN GEVELDOEK

Een geveldoek is de ideale manier om aandacht te trekken met een ludieke actie, reclame-uitingen of om te laten zien dat uw bedrijf gevestigd is in het pand. Een aantal voordelen van het plaatsen van een geveldoek zetten wij voor u op een rijtje:

  • Altijd zichtbaar. Reclame op de gevel is altijd zichtbaar. Een betere plek voor reclame is er bijna niet. Als er ook nog veel verkeer langs uw bedrijf komt, levert dit een groot bereik op. Daarnaast zorgt het niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor een betere vindbaarheid. (Potentiële) klanten zien direct dat uw bedrijf op deze plek gevestigd is.
  • Gemakkelijk te wisselen. De constructie van een geveldoek maakt het mogelijk om deze regelmatiger te wisselen. Dat maakt het ideaal voor tijdelijke reclame of ludieke acties. Het is zelfs mogelijk om de doeken zelf te wisselen. Wel adviseren wij hierbij altijd te letten op de voorgeschreven arbo-richtlijnen en dit niet te doen als het buiten hard waait. Veiligheid gaat voor alles.
  • Professionele uitstraling. Een geveldoek plaatsen geeft uw bedrijfspand direct een professionele uitstraling. Het maakt het mogelijk om te laten zien dat uw bedrijf in het pand gevestigd is en creëert een gewenste sfeer. Door de buitenkant van uw pand aan te laten sluiten bij de stijl van uw bedrijf, vormt dit een geheel en draagt daarmee bij aan uw professionaliteit.
  • Relatief goedkope manier voor reclame maken. Een geveldoek is een relatief goedkope manier van reclame. Het zorgt namelijk voor reclame die 24 uur per dag zichtbaar is.

MEER MOGELIJKHEDEN

De vorm voor een standaard geveldoek is vaak rechthoekig. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wilt u een geveldoek om de hoek van een gebouw heen spannen? Ook dat is mogelijk. Dit vraagt wel enige aandacht voor het ontwerp. Er moet namelijk goed gelet worden op eventuele woordafbrekingen. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om in plaats van de aluminium buis te kiezen voor een strakke rvs-variant of zelfs een gekleurde buis. In onze spuiterij kunnen wij de buizen in elke gewenste kleur spuiten. Hierdoor sluit het frame helemaal aan bij het gekozen ontwerp.

GEVELDOEK BELICHTEN

Als u ’s avonds langs een pand komt, is het wel zo fijn dat u nog steeds ziet wat er op de gevel staat. Door middel van spots of een lichtlijn wordt het doek in de donkere uren mooi verlicht. U kunt kiezen voor verlichting in verschillende sterktes. Welke verlichting het beste past bij uw geveldoek hangt af van de maatvoering. Uiteraard wordt de verlichting mooi weggewerkt en kan deze handmatig of doormiddel van een schemerschakelaar worden bediend.

MEER WETEN OVER EEN GEVELDOEK?

Wilt u meer weten over geveldoeken of andere vormen van gevelreclame. Neem contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Heeft u al een ontwerp klaar? Dan kunt u uw aanvraag rechtstreeks mailen. Wij vragen u om bij de aanvraag meteen foto’s en het ontwerp toe te voegen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top